Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,508 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@extratip Push Gaming дзіўна, што так доўга стаў апрацоўваць транзакцыі па вывадзе… Раней за секунду выводзіў… Заскамiлася…. Мала хто гуляць і дэпазіты рабіць стаў… Можа старэйшыя там яшчэ гуляюць… Але тыя, хто зразумеў, што шарашкі мозг робяць, і з вывадам, і з дэпам… Пачалі адсейвацца…. А тое, што ў телеге шмат падпісчыкаў, у асноўным 80 працэнтаў боты😏
@vitaldeluxe
Так там Атлетико таксама шось троіць) 30 хвілін і па нулях яшчэ.
Я думаю, калі да 2-га тайма ніхто не заб’е, тут альбо нічыя 0-0, альбо 1-0 матраснікі.
@misha55 зразумела цяпер) Ты таксама глядзіш статыстыку. Я сёння ўжо не буду аналізаваць.
@bugulma83ну вось першы раз паставіў на жб па парадзе ПСЖ Баварыя 0-2ужо больш так рабіць не буду)
@misterprizident1 наперадзе другі тайм) нічка таксама нас задавальняе
@misterprizident1 стаўка выйграе, упэўнены на 79%
@bugulma83ну шанц ёсць яшчэ чырвоная картка ў Баварыі, але ПСЖ трэба вельмі пастарацца на 3 галa)
нарэшце-то пра стаўкі мы гаворым) І ніхто не пярэчыць. Дзіўна нават!
Ужо не веру ў ПСЖ, наўрад ці Баварыя ўпусціць)
Ды і Лівер- Рэал 1 кут за 1-ы тайм.
Кароч, раптам мёртвая Баварыя вырашыла ўспомніць прайм, а другія забылі пра куты.
@sinaloa
Так па сутнасці абмеркаванне бонусаў) Там жа людзі фрыбеты ставілі, якія казіно падкінула перад ЛЧ. Хтосьці свае стаўкі зрабіў, вось і абмеркаванне ідзе.
У чым праблема? Ніякіх парушэнняў.
Лепш такое абмяркоўваць, чым тут вечна чытаць срач.
@misha55 Міхаіл Красава, я таксама думаю, што абмяркоўваць казіно, што стаўкі розніца нулявая… Усё роўна адно і тое ж казіно ўвогуле…
@misha55 срач не варта ладзіць, я з табой у гэтым згодзен. Няхай ён ідзе на тры літары гэты срач))) Усім мір.
Ах, на жаль, стаўка не зайшла )
Разыходзімся па дамах
@vitaldeluxe не. Пазней магчыма толькі) Мы і так усё дома практычна.
@misha55
так, ён пастаянна чымсьці не задаволены, то промо кідаюць, якія не актывуюцца, то хто-то флудзіць, то абражае людзей. ну ўвесь з сябе такі….
@yurii88 кожны Гагарын, сам сабе барын!) Юрэц не ругайся, ты норм чувак!
@cloudarchi1 ого не ведала, што вывад куды заўгодна, а можна выводзіць туды, адкуль дэпазітаў увогуле не было?
@staryydrug у мяне адрубілі толькі ў Буе, у ПФ і Винити ўсё нармальна
@misterprizident1 матч яшчэ не скончаны,наперадзе другі тайм) нічка таксама нас задавальняе
@misterprizident1 свае падлікі і разлікі лепш, чым меркаванні іншых… Тут не прагноз, а логіка хаця б прыблізная 😏
@bugulma83 толькі ў бонусе быў 500р бездэпны
Пасля дэпу на Джой
Fall of Asgard – a Viking Saga-JZDRYUZ5YKWQU
BC.GAME залічыў на рахунак да 60 долараў,правярайце пошту
@vitaldeluxe пусто, хутчэй за ўсё персанальны. Або выбарча даюць бонус.