Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,307 Адказаў
|
600,082 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood сапраўдная рыбалка без алкаголю. Калі цвярозы лавіш рыбу, любымі спосабамі, адчуваеш самы чысты кайф.
@sinaloa усё залежыць ад часу года😏 Калі восенню або ўзімку і залежыць на колькі застанешся… Калі ноччу сядзець без гарачай вады ніяк 😏Заядлыя рыбаловы звычайна так😏
@bugulma83 не мае значэння, які час года. Калі любіш “палюваць” на рыбу)
@robingood я таксама так падумаў і паставіў стаўку ОЗ у экспрэсе на матч арсенал-прага, але прага пену не закінула)
@vitaldeluxe заўсёды разлічвай толькі на сваю інтуіцыю, не слухай меркаванні іншых 😉
@saibodjan калі напартачыў з перакладам на крыпту, тады лічы, што пра@баў свае бабкі…
@bugulma83 я паставіў экспрэс,да таго,як ён тут напісаў,справа ў тым атрымалася,што мы аднолькава думалі пра матч,але памыліліся)
@bugulma83 якая крыпта? вывад метадам спб 😄
@vitaldeluxe па большасці выпадкаў завышаныя стаўкі заходзяць лепш чым заніжаныя. Ужо не раз такое праходзіў… Калі менавіта пра прэс… Самі букі спецыяльна заніжаюць кф, каб уводзіць гульцоў у зман 🤔
@saibodjan чакай тады!!! Звычайна само казіно выплаты апрацоўваюць хутка, не цягнуць… Сам банк транзакцыю доўга апрацоўвае… Чакай…Калі ў працягу 48 гадзін не прыйдуць па рэквізітах, тады пішы скаргу тут на сайце латеста…
@bugulma83 ёсць такі момант, тут я з табой цалкам згодзен.
Ліверпуль- Рэал Мадрыд!!!
Маё асабістае меркаванне, што будзе на карысць Ліверпуля…
Самі думайце, каэф можа быць завышаны… Можа і нічыя быць..
@bugulma83 пресс оз 4 матчы паставіў. Можа зможуць ужо. Трошкі па баблу 💵, канешне.
@sinaloa А што, не? То магчыма, не заўсёды ж Рэал вядзе ўвесь матч у фаварытах 😏
Ремен нейкі ўжо 3 гадзіны не можа вывесці на крыпту, да гэтага часу апрацоўваюць,дзіўна
@bugulma83 да няхай Рэал выйграе, я пра ОЗ. То бок дзве каманды заб’юць.
@sinaloa Ну калі толькі за ОЗ , а так абедзве павінны забіць у любым выпадку…
Славія – Арс на тоненькага па кутках прайшлі, але адразу ПСЖ пачынае руйнаваць на 4-й хвіліне матчу 😀
@bugulma83 ага, спадзяюся на гэта. Хаця паставіў увогуле трохі, можна і не думаць)
@misha55 чаму вуглы ставіш?
@misha55 Міхаіл, ці часта па футболе стаўкі ставіш? Я па баскетболе ў асноўным падсядаю 😂
@peterdmitriev1
уся сетка пушэй ужо даўно як сталі многім выводзіць па 2-3 дні
@misha55 зраўнялі,а далей будзе бачна (ужо адмяна)
@sinaloa
АПЛ каманды любяць куты, а тут так склалася, што 2 англійскія каманды ў ЛЧ. Плюс Славія таксама любіць куты, у іх у сярэднім 7 за матч, нават больш, чым у Арсенала.
І другі матч Лівер дома супраць Рэала, які таксама любіць куты.