Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,605 Адказаў
|
612,377 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На DAMA N.V казах лёгкі вэрыф, звычайна фота пашпарта і банкаўская выпіска аб астатку на рахунку, там звычайна адрас прапіскі пражывання, ну часам яшчэ сэлфі з пашпартам і не больш. Праз чат хуткі вэрыф, казі вывадзяць, мозгі нідзе ні разу не чапалі ні разу. Але некаторыя праекты забараняюць рэгіцца з РФ, іх мала, але яны ёсць. Раю заходзіць у палітыку пагаднення і праз пошук пісаць Расія/Украіна, калі забарона толькі на пэўных правайдэраў (некаторыя гульні Нетента і г.д.), то можаце спакойна рэгіцца. А так прасцей яшчэ напісаць у чат падтрымкі і не парзіцца да рэгістрацыі.
Прома на 500%, якую чэл скінуў, яна індывідуальная і на новарэгах не спрацуе
@ewgen99 да гэта я пераблытаў, з н1 ці як там яго, Ф1 з Формулы-1, тачка ў іх на галоўнай, я ў гэтым маторы я, дарэчы, таксама зарэганы, не памятаю ад каго нават, гляджу бонусы юзаў… па 500 і так фрыхі…
Ля ўсё ўзгадаў я гэты мотор, дакладна, зарэгістраваўся і нават заліў раз ад стрымера, потым іх кола крутанула і выпалі 500 р., але іх не налічылі, саппорт троіў і пісаў што перададуць у спецаддзел, вам адкажуць на пошту, ну ніхто так і не адказаў і нічога не налічыў, таму я і забіў на гэты мотор…)))
@goldking дэпну пятак пад 200 спінаў чыркну па ітогу дзе вывядзe профіт з фрыспінаў…
dangeraut 200 мне давалі 54 баксы так што адкупіліся
Sunprincess-AZ44T2HKXQVWA пасля дэп на х
@akop591 калі ты пра пледо, то ўчора яшчэ пісаў, што там у ўмовах прапісана, што ўсе віды бонусаў для РФ і Украіны міма…
@nikolay_ такога не можа быць,людзям давалі і адыгрывалі,калі б гэты бонус не быў даступны для РФ не давалі б адразу.Вось Сіноа адыгрываў,трэба спытаць у яго,вывеў ён ці не.Сам асабіста выводзіў.
@robingood чакаемс адказу ад цябе
@robingood Дастаткова прачытаць умовы, а не спадзявацца на веру…
Хто зразумеў, што меў на ўвазе Акоп? іпаць чалавек рэбус, гэта ён сам пісаў скаргу на скрыне? або як і пра якое казіно канкрэтна гаворка, іпаць ён пулькі адлівае, здаецца жа пісаў лагічныя прапановы, а тут выдаў і знік…
@nikolay_ умовы яны могуць памяняць,як і іншыя казікі.
@robingood ведаем мы пра такое,калі казікі выбарачна выводзілі,каму самі захочуць)
@afterafterfly ну ў Даме казікаў проста вельмі докуя і іх аб’ядноўвае толькі агульны аператар, але паводзяць сябе яны зусім па-рознаму
у Слотлордз так і не змог прайсці верифікацыю і на нервах зліў $1к, у некаторых з вывадам мозгі робяць і цягнуць тыднямі, а некаторыя даволі нармальна сябе паводзяць
канкрэтна ў Рокетспін гуляў-выводзіў часта, вывад займаў у сярэднім суткі, прычым дакі былі загружаны адразу, але так і віселі ў чаканні
дрэнна, што ў асноўнай частцы гэтых казікаў няма рускамоўнай падтрымкі, у выпадку ўзнікнення праблем праз перакладчык не заўсёды атрымліваецца данесці да аператараў сваю думку літаральна)))
@vitaldeluxe Ну хз, можа, ты і правы.
На ап иксе зараз бонус па 30% на папаўненне, шкада вагер 30 икс і Казік выводзіць мутарна, адзін раз чакаў цэлы тыдзень
@fetisovdenis што за ап ікс?
@fetisovdenisусё, што адносіцца да серый х, акрамя казіно х, – гэта вельмі ненадзейныя казіно
@ingibordadapkuna не праўда,казіно x норма,можа табе не пашанцавала,но гуляю там шмат гадоў,і ніколі не было праблем,калі сам не парушаць то ўсё чотка.
@robingood я ж і так напісаў, апроч казіно х, усе астатнія такія як ап х гет х і гэтак далей гэта параша
@ingibordadapkuna неправільна прачытаў😅 у гетх нядаўна зарэгістраваўся дэпнуў і ледзь вывёў, вывялі за хвіліну 5,докі не патрабавалі.
@robingoodгэта таму, што сума маленькая
@ingibordadapkuna магчыма, але я зарэганы ад кагосьці, калі б сума была б большай, вывялі б пры дапамозе гэтага чела, ён вядомы чел)
@robingood тут у процэнтаў 50 усе казіно зарэганы па рэфкам топ-стрымераў, калі б гэта так працавала, скаргаў на форуме не было б, казіно глыбока да пізы на гэта, яны проста лапшу на вушы стрымеру павесяць і табе адпіску модэратар яго дасць