Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,587 Адказаў
|
612,142 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dangeraut аддачы часцей за ўсё няма ў бонусных сродках з прамо, бо там 5 слотаў, але і там некаторыя занасяць. А так у гэтым казіно дастаткова гульняў, як у прынцыпе ў любым, дзе ты гуляеш, і асаблівай розніцы няма куды ўкладаць, а тут яшчэ і фрыспіны на халяву можна купіць.
@dangeraut ніхто там оды джетону не пісаў, пішуць як ёсць прынамсі суджу па сабе фрыспіны даюць калі каму як, было і з 500 і з 20к лавіў, у панядзелак на гэтай тыдні з 875 фрыспінаў еле-еле 10к наскраб.
Казік х1 вагер як і на дэп так і на бонус, фрыспіны з крамы цяпер груба кажучы гэта рэдкасць, іншае – ёсць бк можна і там абарот здзейсніць калі больш-менш разбірацца ў спорце, там правілы праўда трохі запарныя менавіта пару ставак неабходна проставіць то бок адразу дэп на адну падзею не катіць, кэф ужо не памятаю які там у тэме кідаў інфу скрын, у чаце не праблема ўдакладніць, прыблізна ад 1,4 здаецца, магу памыляцца.
@nikolay_ бро так ты ж вышэй удзень пісаў быццам РФ і Украина міма плюшак або ты ўжо так чыста па фану дапаліць, аддачу праверыць. а то я ўсё яшчэ чакаю пацверджання ад траспилота – пацверджання водгуку можна забыць ?
@pokerface я таксама відаць бачыў, што ён пісаў, што РФ міма, а сам гляджу – піша, што круціў)
магчыма, няма чаго рабіць, паглядзець на аддачу ў казіно
@pokerface прывітанне Братка! Так, я прачытаў умовы ўжо пасля таго, як налічылі, так проста прабіваў слоты, што да водгуку – яго спачатку выдалілі, я зрабіў скрын асабістага кабінета казіка і адправіў адказным лістом, тыпа пацверджання, што я там граю, на другі дзень прыйшоў ліст, што водгук зноў апублікавалі, кароч, таксама гемар з гэтым пілотам…
Меллстрой гейм і ван вин даюць бонусы, максімальна бескарысныя вагеры па 25-35 ікс і адыгрыш з рэальнага балансу, такі дзіч калі пакінуў там нармальна
@fetisovdenis Ну а мы да чым, што ты гуляеш у такіх за лупах… У нармальных хаця б быў шанц на выйгрыш, або кэшбэкі…
@vitaldeluxe ну так і таму і пацікавіўся, здаецца, так ёсць.
@nikolay_ Прывітанне Бро! ✋️(запамятаваў павіншавацца)
А то хацеў іх паскорыць, але калі так, сэнсу няма.
Дзякуй за інфу !
@pokerface та не за што бро, я сам выпадкова наткнуўся,
калі глядзеў у іх бонусы, а калі ўбачыў гэта, то і гуляць адпала жаданне… сліў па бырому і забыў…
@nikolay_кароч усіх надурылі,хто тут чакаў,пісаў водгукі і верыў)
Хто памятае казік рокет спін, нешта я ўспамінаю, у гісторыі дэпазітаў і выводаў нічога няма, ёсць гісторыя гульняў, прыслалі – Унесіце дэпазіт на суму ад €/$20, увядзіце SUPER500 і атрымаеце бонус 500% да €/$500, а таксама 100 бясплатных кручэнняў на Cluster*uck. казік падобны на спін джо, там я выводзіў з бездепа, але гэты рокет спін хз….
@nikolay_ Ахвотна ліцэнзія хоць у лісце прысутнічае? Калі проста банэр без ліцэнзіі ўнізе ліста, то гэта @алупа. Сам праект перастаў існаваць, яго купілі за капейкі і шлюць спамна ўсім, хто ў базе ёсць….
@nikolay_ гэта нармальнае казіно, Колян ДАМАўскае. Насчёт пледоо я думаю, што менавіта з гэтага бонуса за водгук яны вывеюць, не будуць жа яны сабе рэпу псаваць на трустпілот, нядоўга там яшчэ адзін водгук накатаць пра тое, што купляюць водгукі за фрыспіны і прыкласці скрыншот з пошты з прапановай
@ewgen99 Хз. могуць проста менавіта рф. адсекаць, астатнім жа выведуць, тым больш што сапорт і фін аддзел – гэта розныя службы, а ў правілах выразна прапісана рф усе бонусы міма, колькі было выпадкаў, што пасля адыгрышу забіралі, а па пытанні водгуку – там таксама так не прайдзе: калі ты пакінуў станоўчы і яго прынялі і адразу пачаў іх брудзіць, хутчэй за ўсё водгук не прымуць… з водгукамі там праблемна, і верыф па рф пашпарце не прайсці…
Хтосьці выводзіў з мотара? Я так разумею гэта котоўская шарага,мозгі пры вывадзе пачалі ёбаць. Деп быў з піастры,просяць фота карты. Чат мёртвы на сайце
Кілаграм, матор далей што будзе домкрат або цэнтнер 😂
@ewgen99 Не буду сцвярджаць, але па-мойму гэты мотор скам, у мяне быў вопыт гульні, у выніку нейкае што-небудзь вывелі, то ці дубль, то ці нешта яшчэ прыпісалі… я добра запомніў назву гэтай ёбатай мотор, чырвоны фон там быў…
@nikolay_ трэпла яго рэкламiруе i стрэміць, ды i іншыя стримеры… не павінен па ідэі быць скамом
@ewgen99
Спачатку мозгі круцілі, дзве дні не верыфікавалі і не выводзілі. Потым вериф прынялі, вывелі, пасля яшчэ 2 разы вывелі за гадзіну і за 6 гадзін.
Тое ж папрасілі фулку, пашпарт, сэлфі, карту, прапіску.
@misha55
Не разумею, навошта карту просяць – ці дэпал з карты?
@ewgen99 не скам, на карту спакойна выводзяць, такія ў іх правілы гэтага бонуса. Дэпазіт можна з любога спосабу зрабіць, але вывад толькі на верифікаваную карту, можна нават віртуальную.
@ident
Я спачатку не дэпаіў, з прома выйграў і папрасілі фулку.
Ёсць комса за вывад, але яна падае на баланс пасля вываду. Вось у гэтым плюс дакладна. Я калі вывёў, потым з гэтай комсы яшчэ больш падняў і таксама вывёў.
@misha55 мачу, кал у наступны раз папросяць…. Флюараграфію….Такія ўстановы на такое здольныя 😏
@bugulma83
Ну спадзяюся да гэтага не дойдзе, шмат сюды зліваць не збіраюся.
Калі, канечне, з касара пафартуе, крутануцца і потым максвін поймаць па 40-60 рублёў, то там ужо невядома, як яны сябе павядуць. Думаю, што як толькі кеш і куш пачнуць усё гэта запытваць і адну фота раз у тыдзень глядзець.
@nikolay_ Гуляў у многіх казінах DAMA N.V, як і на гэтым, таксама з бонусам 400-500%, верыфы ўсюды вельмі хутка праходзілі, адзін раз з дэпазіту пад бонус вывеў 2000$, вывялі за 3-4 гадзіны. На гэтым выводзіў з бездэпа адзін раз