Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,938 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@galy1959падзялішся чатам ?
@ingibordadapkuna У лс кіну спасылку😉
@galy1959 кінуў запыт на сяброўства
@galy1959 Прывітанне. Можаш мне таксама кінуць у лс гэты чат
@shurik088 Добра …
ДЖОЙКА 5 баксаў, вейджар х3, хутчэй за ўсё ў тых, у каго былі дэпы, вельмі хутка заб’юць
JOYNJJKBAWJSQ
PPVD5P2IBMUGW
PVXRCJSF77YYU
VDELX74BYROAK
G4F6CB36VCQGY
A3OXVFY7IO4EK
LM4IP5FPAWD2M
7RUBKAPKIGCJ2
CHNHNUCB7GVRW
Y5MX6QGCGRA6Y
На мурку бывае промікіі увогуле гэта таксама іх сетка толькі нідзе памо не магу знайсці
@zerodotgreen усё добра, але ў гэтую шляпу больш не дэпаю🤔
@bugulma83 Дастаткова аднаго разу вывесці з прома, і адразу бонусы закрываюць😒…
@galy1959 выводзіў і неаднойчы, бонусы не адключаныя… Скамiілася гэтая кантора як і ўсе, у тым ліку Push Gaming 🤔
@bugulma83ну пуш гэта ж правайдэр а не казіно
@ingibordadapkuna Push Gaming – студыя распрацоўкі, якая выпускае відэаслоты найвышэйшай якасці.
@galy1959 я пару раз вывела з бонусаў, але мне пакуль што не зачынілі🤔 але адчуваю, што гэта справа часу 😁
Але роялы…🤦🏼♀️стаяла з аднаго прома вывесці, і ўсю лінейку мне прыкрылі😒 і цяпер нават у новых рэгаюся, а бонусаў няма🤷🏼♀️ а ў падтрымцы кажуць, што па рашэнні адміністрацыі мне не належаць бонусы😁
@marusik94 Аналагічная гісторыя 😉 Royal Partners увогуле шляпа, шляпная, якіх яшчэ пашукаць 😁 Навошта блакаваць ва ўсіх праектах бонусы – незразумела 🤔 Гэткім чынам яны самі сабе робяць мінус, бо гульцы будуць адшчоўхвацца 😅 @олбоёбы😁
@marusik94 Ой, роялы – гэта для мяне ўвогуле вельмі сумніўныя ўстановы … 🤣
Support Spinoloco –
Добры дзень, Нікалай!
Паведамляем, што мы не аказваем паслугі ў Расіі, таму вырашылі зачыніць ваш рахунак назаўжды.
Звярніце ўвагу, што вы нават не змаглі вывесці выйгрыш, бо дэпазіт не быў унесены.
Прыносім прабачэнні за прычыненыя нязручнасці. Жадаем вам усяго найлепшага ў будучыні.
Калі ў вас ёсць пытанні, калі ласка, звяжыцеся з намі па электроннай пошце або ў анлайн-чате.
З павагай,
Элізабэт
Служба падтрымкі кліентаў
ЗЫ. пасля верыфікацыі была надзея на вывад, але ўвы…)
@nikolay_казіно ад цябе чакаюць дэпазіты, а ты хацеў у іх грошы адціснуць) вядома, іх не задаволіў такі падыход
@nikolay_ Мікалай, як у цябе ўвогуле атрымалася зарэгістравацца? Звычайна адразу адпіхваюць 😁
@bugulma83 так яшчэ і вериф прайшоў…
@bugulma83 Воооот) а я пра чём🤦🏼♀️ну блакіруйце вы там, адкуль вывела, а зараз нават новыя праекты без бонусаў 🤷🏼♀️ і дэпазіты раблю, а ўсё роўна банан мне, а не бонусы😁хоць вывела там увогуле дурніцу плюс запатрабавалі дэпазіт памерам з бягучага балансу і пракруціць х3🤦🏼♀️ўсё блін зрабіла, хоць і вывела менш, а ўсё роўна заблакавалі….
@sany45 зразумела,што таксама абабралі,яны дэпазітаў чакаюць)
@marusik94 @волочи!!! Няхай працягваюць у тым жа духу😉 Большая частка гульцоў проста пакіне іх у спакоі і ўсё, во…
Усім прывітанне, паскідвайце чаты з Jetton у лс у каго якія ёсць)калі ласка ☺️ і вам заносаў😉☺️
@nikolay_Вось @уки, тут сапраўды хацелі ў цябе паімець грошы, а потым заблакіраваць😅Ладна хоць не дэпнуў ад радасці халявы😅