Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
574,010 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olvlav тут проста пісалі, што ў многіх няма кола ў гэтым брэндзе, у мяне ўжо пару дзён яно можа быць таму, што не было дэпазітаў – яны мне даюць яго круціць
ну буду глядзець, постіць сюды што там яшчэ прапануюць
Актываваў два промакоды на джэттон, якія скідвалі( вялікі дзякуй за іх) , але ў мяне не было ніводнага дэпазіту за ўвесь час… Калі я зроблю дэпазіт зараз, у мяне гэтыя бонусы застануцца ці не?) У падтрымку ім напісаў, ужо гадзіну маўчаць)
@mrakobes777
Калі на рахунку нуль, то ўсё бярэцца з бонуснага, выгадна актываваць такія прома толькі з нулявым балансам.
@galy1959
А дзе вы іх бераеце? Але дзякуй
Актываваў, але адыграць без шанцаў, навошта такі вэйджэр рабіць.
@misterprizident1
Я адразу вырашыў купіць бонуску ў двух слотах, нічога не далі
@olvlav
А ў мяне наадварот адзін дэп 1000 і вывад праз гадзіну 20,прычым вывелі за 30 хвілін
@kalendula каб не многія маглі адыграць.
@kazhim14 Калі ў цябе дэпаў не было, то яны ніяк не маглі актывавацца! У мяне не было дэпаў, я ўсё перабраў і было напісана што трэба зрабіць дэпазіт і атрымаеце столькі то або столькі то, у залежнасці ад прома)
@olvlav Я так разумею, гэта ад Буй казіно? Сетку пашыраць пачалі:)))
@amernmes я спачатку змог актываваць адзін промакод, калі яшчэ не рабіў дэпазітаў.
@olvlav Я так разумею, што гэта ад Буй казіно? Сетку пашыраць пачалі таксама, каб болей гульцоў прыцягнуць:)))
@amernmes напішы трэці раз, а што няма то🤔
@amernmes плей фортуна джозз буй так, гэта сетка гэмблінг крафт
@kalendula
я думаю гэта коды ад стрымераў, што на кикке стрымаюць , там часта падчас стрэму коды кідаюць у чат
@extratipджэтон хіба хто-небудзь стрыміць ?
@ingibordadapkuna
нядаўна бачыў, што нейкія двое малалетак стрымiлi яго , можа яшчэ хтосьці стрыміў не ведаю, але ў любым выпадку гэтыя коды ці са стрымаў ці з тг каналiў тых жа афіляйтаў, хто іх рэкламiруе. Фіг ведае ўвогуле.
@extratip на сайце ёсць кола фартуны або нешта кшталту я адтуль пару кодаў выцягнуў
@akop591 Не, не, я кручу розныя – і 25х, і 35, і 45, усё, што даюць🙂….
@kalendula У чаце тэлеграма ўбачыла.😎
@galy1959 які ў іх афіцыйным тг даюць – за секунду разабіраюць
@dangeraut Дзякуй, зразумеў. Плейфортуна, Буй граю, а Джозз не памятаю нават зарэган там ці не)
vViFeayN
Імеріон
@belbetwinet што дае ?
@ingibordadapkuna Там так, я ў іншым чаце знайшла🤣….