Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,120 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olegpetkin у мяне былі дэпазіты ў пінко, паўгода таму, за ўвесь гэты час ні разу ніякай халявы не давалі
а вось аказваецца стары як быў, так і ёсць пінап, там нават тэхнічныя работы часта як і раней, толькі для РФ. там няма месца… а нам пінко падсунулі, яшчэ хутчэй за ўсё з пагоршчаным RTP. таму і не гуляе там ніхуя…
@nikolay_ гэта ў іх пастаянная праблема😁 тэх. працы🫣
Пинап хоць і гуляў больш-менш добра, а пасля іх абгрейда🤦🏼♀️зусім сум….. Адны дэпы і ніводнага вываду….. І вечныя тэх. працы🤷🏼♀️
@sinaloa калі заходзіш вось тут будзе кола.
@robingood. Не ў ўсіх напэўна, у мяне таксама няма кола.
@robingood не, там нічога няма. У сэнсе колаў.
@robingood так яно ж толькі для новых рэгістрацый
@rustik41 у мяне таксама няма ніякіх колькасцяў👀 заходзіла толькі што глядзела
@olegpetkinдэпаю раз у месяц, кожны тыдзень яны даюць гэтыя спіны, толькі сэнсу няма – іх не адмыць
@misterprizident1 якую суму дэпаеш?
хтосьці вывёў з кодаў з жэтона? 3 гадзіны+ вісіць у чаканні ўжо…
@glassman ААА ааа🤦🏼♀️ тады зразумела))) я ўжо падумала што-небудзь новенькае, а гэта для навічкоў…. Не, каб прыдумаць і нешта для старэнькіх😁
@glassman5к
@glassman У левым верхнім вугле было)
@babay293-4 гадзіны звычайна выводзілі па СБП
@amernmes да ўжо разабраліся што яно для наварэгаў
@babay29 на крыпту ў раёне гадзіны, здаецца, выводзіў. Або трохі больш за гадзіну.
@sinaloa так, я на крыпту і здымаю, дагэтуль за + – гадзіну выводзілі з дэпазіту, відаць ім нешта не спадабалася)))
@babay29 калі што, думаю, табе напішуць або, хутчэй за ўсё, проста выведуць👍
@babay29 мне толькі прыйшло на крипту, прайшло каля 3 гадзін, выведуць усім, не хвалюйся
@babay29
Можа, заўважылі, што масава пачалі выкарыстоўваць, я прайграў усё. Але да гэтага гадзіна – максімум вываду
@vrodezdes Я ў Telegram чытаю, у многіх запрасілі верыфікацыю 🤣, і выводзяць толькі на карту 🤦♂️
@babay29 прыкладна 3 гадзіны таму за гадзіну вывелі
@galy1959
Ну гэта бязглуздзіца, усё ж прамо не на сотні баксаў, навошта так адразу абмяжоўваць, а дакладней што, 10-20$
Там жа не тысячы актывацый было
@vrodezdes