Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,120 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
efzf3vemu
Джеттон
10$ без вэйджэра(ён персанальны, але працуе ў ўсіх, паходу мяне забаняць)
@aslanbeko
дзякуй, актываваў, праўда я ў джэтон яшчэ не дэпаліў, таму ўсе коды дзейнічаюць толькі для дэпазітараў, як я разумею. Але ўсё роўна жыр жырны .
Убачыў, што гэта не толькі ў мяне, чаму напісалі персанальны, не ведаю) але, мб каму спатрэбіцца))
@aslanbeko
Паспеў, дзякуй 🙏
Ай як добра, джэт ён) працягвай, нам гэта падабаецца)
З 1600 крыху падняць) паставіць на вывад) потым зноў заліць 2к і купіць 100фс без вагера тут у краме… Гучыць як план)
@aslanbeko Усё паспела😇Дзякуй🙏
@h00ya План выдатны! 🙃засталося справа за малым)) трохі падняць😁 ўдачы Вам🍀🤑
@aslanbeko Дзе вы бярэце такую шчодрасць, прызнавайцеся? Толькі 2 баксы з бонусам, астатняе ўсё на рэал упала.
@goldking Яны не прызнаюцца😁 але хоць дзякуй ім, што дзяляцца такой шчодрасцю😊
@marusik94 галоўнае каб потым не заблакавалі, бо гэта могуць быць індывідуальныя тыя, хто депаліў і за гэта віп-менеджар даваў.
@goldking Я іх бачыла ТГ , у ўсіх групах яны 😏.
@goldking заблакаваць хз. а вось балiк магу спісаць потым пры вывадзе…)
@nikolay_ я маю на ўвазе не ўвогуле, а бонусы, бо тады не будзе магчымасці браць у краме спіны.
@goldking ну паглядзім як будзе, я думаю калі трохі перачакаць, на стаўках пакуль пагуляць, а потым можна і дэпнуць на крайні выпадак мін дэп, для адводу вачэй, ну гэта калі пад’ём норм будзе…
@goldking За гэта могуць заблакаваць? 👀Блін🤦🏼♀️не хацелася б😟
@marusik94ну па факце гэта іх факап. Калі яны хочуць захаваць рэпутацыю, то выплацяць людзям. Битстарз як-то раз таксама ляхануўся, даў фрыхі па стаўцы 1200, здаецца, і ў выніку выплацілі ўсім, нават больш, чым было пазначана ў умовах)
Дзякуй за жыр у джэтон на жаль зверху не ўдалося падняць зліта)
у Джетоне вериф патрэбны?
@Appolo выводзіў пару разоў адтуль, нічога не прасілі. У мяне нават профіль не запоўнены – праз ТГ рэгістраваўся
@Appoloу мяне не прасілі калі выводзіў
падняў з 20 да 50 і паставіў на вывад, паглядзім: вывядуць ці дакапаюцца да чаго-небудзь
@babay29
Вывядуць без праблем, ніколі не дакапыываюцца яны)
Лепш на крыпту, там да 4 гадзін
У мяне VIP статус, за 30 хвілін заўсёды выводзяць
10 і 4 паспеў, 6 нейкім чынам не, але
Так у цэлым у віп-групе jetton пастуюць прома дзень праз дзень, самы круты быў 100$ без вагера, астатнія таксама без вагера, але ўжо альбо спіны (100 па 0.2, 0.5 $) альбо кэш на балік – таксама розныя сумы