Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,184 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@Appolo Для вываду сродкаў сказалі, што патрэбны верыф і мінімальны дэпазіт
@babay29 Звярніся ў чат па дапамогу, можа, вырашыць праблему)
Таварышы падкажыце хто-небудзь выводзіў з казіно MOTOR з бездэпа
А то отмыл вырашыў без депа паспрабаваць на крыпту. Через гадзіну адмянілі. І даслалі на пошту, каб я прайшоў верыфікацыю, як у котоў патрабуюць карту верыфікаваць. Якую я не папаўняў і не планую
@pamujiek А гэта ад якога казіно прыйшло? Можа проста спам – рассылка)
@amernmes учора далі 100 сп. І даюць тым, хто даўно не дэпазіціць, а дэпазіціць будзеш – нічога і не атрымаеш. Як бы так яны працуюць😂
Хто выводзіў з гэтага казіно? Не памятаю калі і адкуль рэгістраваўся, на пошту даслалі 5 фрых, па 4$ у Олімпуса, 40 далося, адаграў, паспрабаваў паставіць вывад, запатрабавалі вэрыф, на дзіва прайшло без гемару, адрасная даведка і пашпарт, цяпер просяць дэп 20 і адаграць х1 перад вывадам, хто можа ў курсе як у іх з вывадамі?
@nikolay_я са спіса рэгнуўся і пазней паслалі 5фс па 4 долары чаму быў здзіўлены) 20 даляраў выйгрыш са спінаў быў, але не памыў
@nikolay_
а пра максімальны вывад з гэтага бонуса не даведваўся колькі можна вывесці ?
@vitaldeluxe мне фартанула трохі, мог сотню ўтрымаць, але пажаднічаў, але вось няма там кнопкі вывад, выскачыць нейкае епнутае акно, пры дэпазіце выскачыць тое самае, тыпу паштовы індэкс, яго цяпер ніяк не ўвесці, у профілі таксама няма магчымасці дапісаць, іпу мозгі саппорту….
@extratip я не пытаўся, ну думаю не менш за 50 тэм па такой стаўцы, а там хз. вядома…
@nikolay_на аловак націсні і дадасі. Што там Расія няма пры рэге?
@sany45 ды жаль, карандаш не працуе, рэгістраваўся праз гугл, а калі верыф праходзіў і дадзеныя ўводзіў – была РФ. нават верыф прайшоў па РФ пашпарце, онлайн, а вось з вывадам цяпер епут галаву, я забыў індэкс указаць у профілі, а цяпер не магу, а пры вывадзе патрабуе тыпа яго дапісаць…
мне прапанавалі 10 баксаў за пацверджанне нумара тэлефона
начысцілі мне 10 баксаў праз падтрымку, далі спасылку, перайшоў па ёй і 10 баксаў на балансе)
efzf3vemu на джэтон 10 баксаў на рэальны рахунак паспрабуйце можа паспееце
@aslanbeko Дзякуй🙏💕 паспела)))
Пайду падымацца😋
@aslanbeko Дзякуй актываваў! Дзіўна, што зусім няма ніякіх умоў, проста шчодрасць ад Джеттона.
@aslanbeko гэта проста жыр! на рэал адразу! яшчэ і спорт у іх ёсць…
pej2pillv 4 USD
n9dmrigyu (2USD) жетон
@goldking Мне спачатку таксама здалося дзіўным🫣што яны на рэальны рахунак і без якіх-небудзь умоў, а з другога боку вельмі добра і нам заслужаны падарунак ад JetTon😋
@master1984 знайшлі нейкую інфармацыю па вывадзе? Я таксама хачу вывесці, але верыф доўгі
@galy1959 4 баксы рэальныя , 2 бонус 🙂
@galy1959 Дзякуй 😊 паспела🫶
pej2pillv 4 USD
n9dmrigyu (2USD)
9bmbnkyyt 6 USD
efzf3vemu 10USD жетон