Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,781 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood На працягу 24 нарахуюць, ужо ў тэлеграме напісаў менеджару 😅
@robingood прачытала спачатку не так, як трэба 😆 гэтыя назвы як быццам спецыяльна робяць, каб правяраць уважлівасць 😂
За інфу дзякуй, паспрабуем
@x10000 тыпа ідзі куды далей, ну прыкладна так і чытаецца 😂
@misterprizident1 на другім акаўнце таксама прыкладна столькі ж прайшло, дагэтуль без адказу) мне здаецца проста наплыў адбыўся, вось і не разграбаюць ужо
@john_win хаця б сотачку зрабілі , а то гэтая канвертацыя х1 па сутнасці , еще і адкруці) жаднюгі цяпер усе сталі
@x10000ўжо забіў на гэты праект… Можа тое, што ў баксах стварыў акаўнт… Да кароче пафіг…
Ну што хлопцы хто-небудзь депал у новы Reels Каз ?відаць як сетка пайшла
@x10000 Другое казіно на памяці дзе ў профілі трэба ўказаць від і сферу дзейнасці і вопыт =)) А нумар тэлефона адміна з Коста-Рыкі , можна патэлефанаваць xDD
@kirillgavЗноў чарговы скам-праект стварыў Push Gaming?
@yaroslove сайт такі,дзе бездепы даюць,на анг напішы ў гугле знойдзеш
@x10000 іншы раз там бывае прома, за дэп мін 10$ атрымліваеш зверху 20$ з вейджэрам 1х, я адбіў і вывеў з такога бонуса. Галоўнае – адразу за мін выводзяць, і не замарочваюць мазгі, як іншыя.
@robingood Новыя карыстальнікі, якія зрабілі першы дэпазіт, могуць звярнуцца ў службу падтрымкі, каб атрымаць бонус у памеры 20%, які будзе зарахаваны на працягу адной хвіліны. Для выводу сродкаў дастаткова адыграць суму бонуса адзін раз.
@feverish не заўсёды такія акцыі,але трэба праз дзень пытацца пра такія бонусы.З пачатку быў дэп 10+20,патом 10+10 я абодва ўзяў праз дзень.
@feverish Так і ёсць! Калі гаворка пра Lolly-bet 😅
@robingood Дык ты пра што? Пра бонусы ў казіно Хуес?
@goldking так пра іх.
@robingood
У х*е бонусы на першыя дэпы як у бісі? Дэпіш, прылятае ў манету казіка, гуляеш і па крыху атрымліваеш?
@misha55 Ну па факце я паглядзеў у іх вельмі класная сістэма лаяльнасці, таксама ў телезе ёсць вип-бот, дзе можна запытваць бонусы на кожны дэпазіт з вагерам усяго х20.
@goldking
Пакуль што лякаюць вэртыфікацыя як у Stake. Упэўнены, у выпадку чаго пачнуцца квесты. Ды і ў лістынгу латэста няма.
@misha55 Квесты ў сэнсе пакажыце локці і селфі з адраснай шыльдай дома ? Ці проста якасць фота не падабаецца ?
@feverish
4 лвл з крыніцай сродкаў
@feverish могуць паходу папрасіць даведку пра даходы, як у Stake
@misha55 @glassman Зразумела, прынята =) Чакайце хто рэгістраваўся – мне налічылі.
@feverish спс, таксама віснуць
Хтосьці разабраўся, як у хуесе IDR валюту памяняць? У наладах змяніў на IDR, але пры ўваходзе аўтаматам стаіць даляр. Кнопка шэрая, нават не націскаецца.
Дарэчы, набіўшы стаўкі, абароты, лвл ідзе з бонуса. Таму можна не спяшацца і нафарміць, звыш 50 баксаў усё роўна спішаць.
Хаксоу не працуе, Nolimit як правайдара ў пошуку няма, але слоты ўручную можна знайсці.