Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,992 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888
Не ведаю, у мяне заўсёды выводзяць на працягу 10 хвілін
@loud А я з бонуса нічога і не вывеў(ла) так. Забрала кешбэк, трошкі выйграла, дэпазітаў больш, чым вывеў(ла). Ну ў іх такая палітыка. Толькі паставіла на вывад і адразу падарункі хлопнулі.
@robingood
Чо за біф? Нават у тг не бачыў, галоўнае, каб бездепы былі пасля рэгі😁
@artem2801 Ну да, ну да🤡Вы абраны, напэўна 🤣
@dimakulakov увесь тг шуміць,дакладней у групах)хутчэй будзе аднаразовае прома на 1к
@lana888 сумна , але нічога не зробіш ,)
@dimakulakov
А на што выводзіш? Мне заўсёды даволі хутка на крыпту выводзяць
Калі спб/карта, дык няма чаму здзіўляцца. У любым праекце можа на суткі завіснуць.
@lana888 шмат казіно так робяць
@dimakulakov Я зараз зарэгістравалася ад стримера. Там няма бездэп-падарункаў за рэгу, толькі за дэп.
@lana888 так, неўзабаве з’явяцца коды на 1к, і ў краме тут з’явіўся. Перад актывацыяй акаўнт павінен быць пацверджаны.
@lana888 таксама па чарзе адключылі джой, Ікс, далей раменбет стаіла з бездэпа вывесці разок і бонс казяка хз іх сетка няма, застаўся толькі тедбет а яны вельмі рэдка бездэпы, фрыбеты шлюць ды і ў соц.сетках іх няма з промакодамі .
@robingood Што значыць пацверджаны? Пошта і тэлефон?
@pokerface Так я з бездэпа нічога не выводзіла, толькі кешбэк забрала. А з бездэпаў у іх увогуле нічога не выводзіла. Прычым капейкі🤣
@robingood серыя розыгрышаў магчыма пройдзе ў тэлеграме, Ната напісала. Прамакод пры рэге 4LUCK
@lana888
Відаць, так🤣👍
@artem2801
Проста трэба стукнуцца ў чат, і пасля звароту адразу выводзяць 👍
@robingood Яшчэ б з вывадамі ўсё было добра ў іх, у чым у мяне сумненні. Ну ўсё роўна трэба будзе дэпіць, каб вывелі. Вось калі б не трэба было дэпіць і вывелі з бонуса.
@sinaloa А калі я ад стримера зарэгістравалася, то ўжо нельга ўдзельнічаць?
@lana888
А што за праект?
@lana888 трэба даведацца, але думаю – не. Бо ўмова рэгістрацыя з промакодом 4LUCK.
@artem2801 Ну канееечно🤣Я ж першы дзень у Пошах.🤣🤣🤣В наступны раз у падтрымку напішу і скажу, што Арцём сказаў, што вы адразу выводзіце🤣, калі вам напісаць 🤣
@lana888
Што хочаш,то і рабі.Проста параіў, як хутчэй вывесці выйгрыш😉👍
@artem2801 Beff новы каз. Увогуле знешне выглядае нармальна і правайдэраў шмат, дэпы ёсць ад 500 р, здаецца ўсё зручна і зразумела.
@artem2801
Увогуле для ўсіх, не асабіста для цябе 🤣🤣