Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,938 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dangeraut
У тг ужо ажыятаж, усе ўладальнікі каналаў робяць розыгрышы, каб рэгіліся праз іх у гэты казік
@nikolay_ так яны цяпер па 3 дні сталі выводзіць 🤣 усе пішуць. вывад хрен дачакаешся
@dimakulakov ну усё заканамерна – чакалі, многім усё роўна ў якім говне круціць, але не нам, камрадам латеса
@nikolay_Я нядаўна выводзіла па СБП, прыкладна праз 3 гадзіны вывелі. У Джое. Але кажуць, што цяпер як пашанцуе, могуць і 5 дзён выводзіць.
Атыграш з бонусных , але для актывацый на рахунку павінна быць 500 рублёў
@lana888 пачалося – ужо і ў Джоі зацягванне
ад андера нічога не чутно?
@lana888 Жах, гуляць няма ніякага азарту, калі так затрымліваюць выплаты, але ў гэты раз я нічога адменяць не буду, не зроблю ім такога задавальнення, тым больш манета якраз патрэбна для камсы..
@nikolay_
Тое ж паставіў учора ў абед з Раменбета 6к на вывад. Увечары гляджу – няма выплаты (ставіў на Трон вывад). Пайшоў у саппорт пытацца, там адказ такі “Па абноўленых правілах АДОБРЭННЕ плацяжу займае да 24 гадзін”. У выніку толькі а 8 раніцы сёння прыйшлі лавэ. 30+ гадзін вывад заняў.
@staryydrug
У ўсіх сетак з пачатку жніўня вывады доўгія
Звычайна на USDT TRC20 выводзяць ад 8 да 15 гадзін
@staryydrug зразумеў, прыняў, запісаў, што яны зусім расслабіліся, у мяне яшчэ суткі не прайшлі, але ўжо больш за 12 гадзін, будзем чакаць што застаецца, але настрой сапсавалі, звычайна хуткія выводы – гэта аснова гульні, а тут нібы праекты з такім стажам, але так затрымліваць выплаты…
@staryydrug вы што там рэдка гуляеце, яны ўжо даўно цягнуць вывад мінімум на суткі і яшчэ камісію за вывад лупяць
@aslanbeko да, дарэчы, я даўно ў іх не выводзіў, пра камісію зусім забыў, гэта таксама псуе настрой, дэпаеш – камісю плаціш, калі пашанцуе выйграць – камісію плаціць, адны паборы…
Нагадваю, што абмеркаванне палітыкі забаронена правіламі сайта. Да таго ж гэта не тэма гэтага топіка.
@natakaya яшчэ б танчыкі забаранілі б 😁😂🤣🤣
Нічога асабістага, але ёсць асабістая, тэма флудилка, у тг чат латеста, чат на галоўнай форума калі ласка там хоць танчыкі абмяркоўвайце, хоць погоду , хто калі ўстаў і або ў каго на каго ўстаў, што паеў, калі лёг і.тд. і.т.п ..
@aslanbeko
Не ведаю. Я ў палове сеткі даўно забанены за мульты, якіх няма (я пра Джой і Ікс маю на ўвазе), у Рамене і Бонсе шлюць гэтыя промікі на деп і мне пакуль проста везе іх часам адбіваць, ёсць аддача, нават з іх нізкім РТП( да і вывады ў мяне слабенькія). Так што я гатовы пачакаць.
@staryydrug сумна, калі добрае казіно ідзе потыхеньку ў нікуды(
@quansy1 гэта хто ці што разгарні пытанне канкрэтней
Ха, у краме цяпер на Ікс дэпны бонус за 1,5к! І тут цяпер зрабілі дэпны промік(бонус). Прыплылі😏😤
У Джой гуляю літаральна толькі 2 месяцы. Першы вывад – і адразу адключылі ад падарункаў. Што гэта за бред? У Іксе ўвогуле ніколі не адключалі падарункі за 12 гадоў гульні.
@lana888
Так, здаецца, па ўсёй сетцы рандомна адключаюць
Або ім не спадабілася, як ты гуляеш 😅
@lana888 рандомна там у іх . таксама адзін раз вывёў з бонуса і забралі іх . а хто-то па 100 раз выводзіць з іх і ўсё нармальна
Новае казіно з’явілася ад рояллаў)біф)
@robingood увесь Тэлеграм ужо ў ім ))))
@lana888 гэтыя тавары і раней былі для збочанцаў, цяпер тым больш