Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,037 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 Тоже пайду слоты разбаўлю, спачатку не вёўся, але потым з часам, цікаўнасць узяла верх, узяў адзін танчес 11 левела… Штосьці пасля гульні на ім, гуляць на іншых ніякага жадання…
@alex_shady
Стаўка 50 рублёў?? Усяго, там хоць умоваў няма?
@nikolay_ гэта ж КР 1, мабыць, новы савецкі танк?
@nikolay_пасля абнаўлення 2.0 з кампутара не заходзіў
@bugulma83 о, ты спец, бачу))) Гэта мбт- б 11 левл…
@vrodezdes ёсць да 3 кеф максімум, калі сыграе – падае на рэал без адыгрышу
@nikolay_ вядома 11 лвл… часта заходзіш?)
@nikolay_ паджарыць і бойкладкі зносіць паедзем?Ці аддаеш перавагу слоты і лайв спорт е@ашыць?
@nikolay_ Ніколай,@аебал у ўзвод пойдзеш на сваім гарбатым ішаку? 😂
Зразумеў, прыняў, паеду сам, можа хутка зліюся, а можа і не😂
Можа камусьці не патрэбен паследэп на Ікс, або Рамен, з радасцю прымуць добрыя рукі😆😁🥰
@lana888што так, зусім гарэеш, каб пагуляць, сонечка ?😂
@bugulma83 Прывітанне. Куды ты сабраўся? Яшчэ і злівацца 😁
@bugulma83 Увогуле капец🤓Трэба даціснуць, або казіно мяне дажмё 🤣
@lana888 Можа крыху забыцца, што такое казіно і знайсці якое-небудзь іншае забавы? 🤔 Ну сур’ёзна 🤨 Не заўсёды ж засядаць у слотах 😏 У мяне, напрыклад, ёсць разнастайнасць: калі @роебал у слотах, ёсць онлайн-танкі, хоць там нейкія эмоцыі адбываюцца 🤔
Хопіць бухаць, панядзелак ужо сёння
@vitaldeluxe Ужо амаль аўторак 😅 Добрай ночы, Віталик) Я ўвогуле ў адпачынку, мне напляваць😏
@bugulma83 іншым не ўсё роўна
@bugulma83 Я таксама хутка ў адпачынак. Так я ўвогуле збіраюся завязаць з казіно, надакучыла.
@bugulma83 Ты мне прапануеш гуляць у танкі? 🤣🤣🤣🤣
@vitaldeluxeУ каго ёсць жаданне знаходзіцца на форуме,будуць онлайн,няхай размаўляюць 😉 А я зараз пайду @башыць ворагаў онлайн 😏😂
@lana888Гавары гэтыя словы сабе часцей, можа, не трэба ісці да людзей, дзе будзе слоўны гіпноз, каб не хацелася гуляць у онлайн-шарашках😏
Разхапалі ўсе бонусы ў краме. Штосьці на Пошей стала менш бонусаў. 🤔Не паспеваю, усе разхапваюць, як гарачыя пірожкі. Хаця б колькасць павялічылі.
@lana888 а чаму б і не, хоць нейкае разнастайнасць, і плюс вызваленне ад жадання штодня гуляць у анлайн-херню😏
@bugulma83 Нічога не зразумела, але ооочень цікава 🤭 Андрюха, дай паслядэп😁