Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,037 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@azamatk41 У Жэтоне не ўсе гуляюць😂
@bugulma83 я гэта разумею але з-за таго што фрыспін не грае ён жа сваю каштоўнасць не губляе, гэта я так лічу можа быць ты і правы што каштоўнасць овер
@azamatk41 паінты зарабіць тут хутка можна.
Тут учынілі базар
@hgsdtv Згодзен, бізнэсмены)
@hgsdtv А калі яшчэ трохі пад ° тады ўвогуле без праблем 😉
@robingood не, не думаю, мультаў у мяне няма, калі самі прысудзяць
@bugulma83 так проста я не здамся,дабіваць трэба іх, навошта абяцаюць плюшкі за першы деп, а потым скамяць людзей.
@azamatk41 не абражайцеся. А базар, у сэнсе рынак устроіў, а не словесны базар
@azamatk41 гэта не звяры, гэта КВН, хто лепш распавядзе вершык😂Не абражайся, ну амаль так і ёсць😂
@alex_shady Думаеш, у мяне было? Не, канешне, на трэці дзень хацеў зайсці, піша вы забанены, не хацеў разбірацца, ды і чат у іх тупіць (у групе тг шмат такіх без прычыны забаненых гульцоў, таму не стаў у гэтым разабрацца.
@alex_shady глядзі не лопні ад пыхі😏Флаг у руку 🤝
@ident павінны налічыць а то я тую падтрымку разнесу к чортам сабачым.
@azamatk41 Не абражайся, тут розныя бываюць, і прадаюць прома, і хочуць замуціць з піастрыксам і г.д
Тут не трэба такое нікому, тут абмеркаванні, калі хочаш такое пісаць, то ў тэме флудилка можаш напісаць.
@robingood да я чытаў што шмат каму выдалі баны за мульты, але разбірацца трэба – даказваць сваю праваду да канца.. калі не рабіў таго што табе прыпісаўлі
@robingood мяне Tippy разбанілі і вывелі тое, што ў коле выйграў
@ewgen99 Красавчик, хай хоць камусьці пашанцавала вывесці з кола) Я прайграў, на жаль 😏
@ewgen99 ну неўжо, справядлівасць прыйшла, і такіх шмат, каго трэба разбаніць.
а з betospin хто-небудзь выводзіў?
@ewgen99 павезла табе,зараз паспрабую таксама зайсці)
@ewgen99 12 к вывёў усё? Ці падліў?
@bugulma83 вывёў 5к,камісію знялі 250р
@ewgen99 ну хаця б нешта з роўнага месца вывеў на халяву 😏
MFBCK22XJXKS
MFBU2FDGCPYJ
MFBGDVH2GUMF
MFBLX4EXY631
MFBR3OX67CKO
Mostbet
@robingood мяне не банілі, але за частыя дэпазіты не завершаныя не змог закінуць пад фрыспіны без дэпазіту, хоць і пісаў у падтрымку, каб разабраліся ў тэхнічным аддзеле, напісалі, што чакайце вынік, а сэнсу няма…. Ну і хрэн з імі…. Увогуле пафіг…. Можа позней паспрабую яшчэ даведацца….
@ewgen99 нічога сабе дзякуй усё актываваў)