Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,501 Адказ
|
606,970 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83 ну вось і круцяць астатніх у слотоманию ў надзеі) ды і я так шмат разоў без дакупак у прызах была.
@bugulma83так, было б за што змагацца, адзінае – на ДР тут прыстойны бонус. А так – віп-менеджар карысці не прыносіць, не ведаю, навошта ён увогуле патрэбны. Бонус за прайгрыш трэба выпрошваць. І рыо ўвогуле даўно стаў нікчэмным, я дакладна не збіраюся туды ўкладацца
@seregabroyt муткі з лявымі чэкамі?)
@lyudmila05 так, не хаваю гэтага, прапаную)
@lyudmila05 ужо натрапіў на гэтую сумніўную схему, дагэтуль няма часу аднавіць Piastrix….
@seregabroyt у чым складанасць стварыць сваю піастру?!. Верыфікаваць на дзеда з бабкай і заабузіць яе🤔😄 Не – трэба ж чужую. Яшчэ і паімець з чужой піастры бабкі🤣 Ніхуёвы бізнэс такі
Трошкі не па тэме
@bugulma83нууу, што-то мне падказвае, што нават спрабаваць не варта. Знаёмец аднавіў, дэпнуў… іііі кашалёк заблакавалі разам з грашыма) безвяртна…
@animus640 там жа трэба дэпіць, каб пракачаны кашалёк быў. Каб патрэбныя рэквізіты выпадалі. Не проста стварыў і кідаеш фоташопскія чэкі)
Дзе можна з табой звязацца? Тэлеграм?
@barondopampum клюнула рыбка
@lyudmila056-е 2300 выйшла)
Задабалі глушыць інтэрнэт штодня па паўдня
Што тычыцца піастры, хлопцы вы ўжо зусім аўелі, пачалі пісаць у телеге ў лічку , дапамажы депнуць у казіно мой акаунт заблакавалі 4 к табе 10 у казіно: толькі ўчора якое-тае уйло пісаў!!!!
Адыграў
Зайшла
@misterprizident1 галоўнае вывесці іх там зараз вывад можа цягнуцца да тыдня
@aslanbeko такі ж пісаў, толькі 3к прапаноўваў, тыпа ён з Арменіі верыфікацыю не можа прайсці, а яму край трэба дэпнуць, турык ідзе,я адразу зразумеў што мутная тэма
@sany45 пара ўжо такіх, як вы, у лазню адпраўляць , махлярства на твары
@aslanbeko
І колькі дэп у тон?
Брацікі, добрай ночы. Падкажыце, покердом новыя промікі ёсць? А то старыя не працуюць
А лузер🤣😭, давярыўся адному і даў яму піастру, абяцаў падкінуць з транзакцыяй, у выніку сам піастрыкс мне падкінуў бан, назаўсёды😅. Усё вакол падман.
@yurii88 пушка-гонка прамакод!)
Дзякуй
@dimakulakov Дык даўно пішуць, што баняць ўсіх. І тых, хто юзаў, і тых, хто не. Блакіруюць кашалькі з грашыма і не дакажаш, што ты не падрабляў чэкі
@lyudmila05 адкуль інфа? Чот не бачыў такога