Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,517 Адказаў
|
608,589 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood так ён мне не патрэбны ў дзяржорганах, адновлю пластыкавы 😁😁
@opasno388 добра 😁
@sett паняла
@robingood галоўнае не занесці шмат 😁🥲
@opasno388 Нічога сабе, першы раз бачу, каб патрабавалі сведчанне. Сертыфікат аб прышчэпках хутка пачнуць запытваць, а раптам ты непрышчэплены ў казіно гуляеш)))
@opasno388 мы строга прытрымліваемся гэтага правіла)
@robingoodтак, патрэбен асобны чамадан для захоўвання дакументаў, якія раптам могуць спатрэбіцца для верыфікацыі ў казіно
Братоў хто выводзіў з гэтага казіно? выводзяць яны ці не? Са спейсі рэгіўся, там фрыкі за рэгу, мне не далі, саппорт уручную накінулі ў прагмаце, а фрыкі аказаліся без вагера, па ўмовах 100 макс кеш, з гэтых фрыкаў я 4$ набіў сотку, просяць деп, у іх мінімалка 20$. Ведаць бы выводзяць яны ці не… Зараз хацеў у саппорта спытаць адносна вэрыфікацыі, але нікога няма ў чаце… Можа хто сутыкаўся з канторкай – плацяць яны ці брэяць…?
bettingonawin назву забыў напісаць
@irinafa верыфікацыя – балючая тэма. Да дагэтуль адыходжу ад катоў з дадатковай праверкай
@hgsdtv там так робяць 10 раз у год прывыкай гэта каты
@sergej22 пасля вывядзення з бездепа мне адключаюць бонусы, хоць сумы смяшныя там. Засталася яшчэ парочка праектаў, дзе ёсць бонусы. Адключаць і забуду пра іх, як страшны сон
@nikolay_ я таксама бачыў гэтае казіно, але рэгіцца не стаў, убачыў абмежаванні па краінах
@ewgen99 пры рэгістрацыі ёсць Расія, да таго ж саппорт пісаў, што маўляў пасля дэпазіту можаце выводзіць, яны нават не сталі мне галаву чапляць па пытанні, што мне кіднулі фрыбіты без вагера, спачатку паспрабавалі тлумачыць, маўляў вам трэба адыграць, а калі я сказаў, што ў мяне няма вэйджэра, хай мне пакажуць, дзе ён? Яны адразу сказалі можаце выводзіць, але пасля дэпазіту, як‑то сумненна пасля нядаўніх падзей з адзін бет, тым больш 20 рызыкаваць як‑то баязна…
Ёсць паследэпы? Джой Бонс?
@hgsdtv я ад дамы н.в. адагульваў пару дзён. Бывала. Але што не зробіш, каб вывесці з бездепа.
А самы складанны вериф быў у маёй кар’еры гульца ў казіно тады, калі на фоне сайта трэба было зрабіць селфі з пашпартам. Ноут, пашпарт і маё твар. Жах! І такое бывала, але не памятаю і нават не хачу ўспамінаць назву казіно. Я тады проста плюнуў на гэты вериф)
@nikolay_ проста пакуль пачакай, не спяшайся то бок. Калі хто і гуляў, і выводзіў – думаю, адкажуць. Калі не адкажуць, то РФ наўрад ці выведуць, сам думаю ты гэта разумееш.
@sinaloa я табе скажу гэта пінко пратэстуюць і 1вин такое было 😭😁
@opasno388 магчыма ў кагосьці траблы зараз, і ў мяне магчыма таксама будуць у будучыні. Але пакуль напягу не было з пінко, але прыму гэта да ведама.
@sinaloa гэта каты і ёсць)) ноўт, сайт, каб быў бачны і чытэльны лагін, пашпарт і лісточак з датай
@hgsdtv неееет, там не коты былі ў мяне на 100%, я б іх запомніў дакладна) Гэта было часам яшчэ гадоў 6 таму мінімум, калі я пераважна гуляў толькі ў покер. А тут вырашыў зайсці і адразу ў казік, але ў выніку адразу выйшаў са сайта. Пасля казіно з бездэпамі больш не спрабаваў шукаць. Тады зусім пра Latest не ведаў, а дарма.
@nikolay_ дэпні і правер, у любым выпадку дэп вернуць, калі бонус спішуць. Цягнуць сэнсу няма – заабузяць іх і дакладна куй выведуць
@sulka1 спасылкі забаронены. Рэдагуй. ✍️
@sinaloa ужо добра?
@sinaloa а што гэта было за казіно?
@sulka1пішы па-руску. Ні куя не разумею што ты там друкуеш!