Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,533 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vitaldeluxe у Риобете ў мінус залез і пакуль больш там не гуляю , як ні круці но ў гэтым кушы аддача крыху лепш чым у многіх іншых сумніўных казінах, можа гэта пакуль яны гульцоў заманліваюць
@aslanbeko Калі ж нехта мяне ўжо пачне “заманваць”🤣
Rocketspin на пошту 50фс х40 паслаў чакайце
@slotoblud я прынцыпова не гуляў вывелі роўна праз 24 сама, думаў гэта ў мяне адзінкавы выпадак
@dangeraut ну карты ладна, але на крыпту гадзінамі чакаць гэта піс@ц. Але як сказалі вышэй, чакаюць што адменіш і зліеш
@lana888 я праз 23 гадзіны чакання пагразіў скаргай, не ведаю, ці гэта паўплывала, але дакладна ў самы край – праз 24 гадзіны вывялі
@jimyk55
w300 спрацаваў)! былі дэпазіты пару раз
@allstar89 Можа ў мяне так доўга, бо гэта мой першы вывад з Джой. Я нядаўна ў яго пачала гуляць, літаральна пару месяцаў.
@lana888😭 праекту гадоў 8) а ты толькі пачала
@dimakulakov у мяне таксама былі дэпазіты, але ўвы, не актываваны))
MKTCK3020 Ікс апошні мала актывацый!
@opasno388 Ну так, я гадоў 10 толькі на Іксе гуляла 😊
@lana888 дзякуй вялікі. Дзіўна, што нават яшчэ і паспеў яго актываваць, ды яшчэ слот норм і вэйджар усяго х10.
@dangeraut зараз паспрабаваў, таксама ні адзін не спрацаваў.
@lana888 Ды яшчэ і ў спорце вагер х5, такія бонусы адмываюцца проста за раз, калі моцна не скупіцца.
@gans2115 атрымліваецца для тых хто рабіў дэпазіт промо
@gans2115 такая ж фігня, можа актывацыі скончыліся
@goldking за свой вагер у гэтым іксе ???
@belbetwinet за бонусныя,гэта апошні бонус
@slotoblud А можа, у залежнасці ад таго, па якой спасылцы рэгістраваліся, і такое можа быць.
@lana888 чорт яго ведае, усё можа быць. Я не разбіраўся, калі шчыра:))), зайшоў, убачыў, паспрабаваў, адпісаўся:)))
@dangeraut не. Я туды зрабіў дэпазіт, але ні адзін не актываўся. Піша, што няправільны промакод
@jimyk55 а што, актывацыі скончыліся? такога не можа быць?
vitaldeluxe
@vitaldeluxe я праз 7 хвілін пасля паста тут спрабаваў, але пісала «няправільны промакод», так што я хз))
@vitaldeluxe
так скончыліся – там можа даваць 5-10 актывацый – хз