Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,771 Адказ
|
619,653 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@z1vert так😃але вывялі, як бы 1000 баксаў на халяву😁
@pirer644 а чаму так доўга-то? Што яны столькі часу рабілі?
@z1vert 3 разы была дап. праверка, потым вериф вельмі доўга, па дакуменце прасілі месяц, потым я наебаў скаргу на іх, зараз заходжу ў кашалёк, вывелі😃 ну маглі і не выводзіць, там жа промік для віпаў быў, я наворэг
@pirer644 У мяне з имерион такі ж гемар атрымаўся). А куды скаргу наёбываў)? . Сука кажа трэба прайсці куц, ім пішу на імэйл, ігнаруюць патлы
@zabl казіно гуру
@pirer644 Красава, я той промік добра запомніў, таксама тады адбіў, было 700$, макс кеш быў 1500, я яшчэ думаў на пару месяцаў забыць пра іх і потым пасля мін дэпу ставіць на вывад, ак то быў верифнуты, дэп, вывад… Але ў адзін “прыгожы дзень пад пеннае” я вырашыў дабіць да максімальных 1500, каб не цэнта ворагам…) Па выніку так захапіўся, што ўсё, канешне ж, въ**бал і не заўважыў… )
@z1vert Як звычайна😆 Чакалі, пакуль ён не з’едзе з розуму і ўсё не прайграе. 😁
Ну зарэгістравалася я ў Winity. Штось у іх правайдэраў замала, Эндорфіна няма. Бонусаў многа надавалі, а сэнсу ад іх ніякага, па 100р. Якое-то сумніўнае каз. Хтосьці выводзіў увогуле з яго?
салют камрады ёсць паследэп на бонс??
@lana888 да, нормальны каз з сеткі пф і буй, правайдэраў дададуць з часам, я думаю
@dangeraut Можа сёння што-небудзь у іх на канале ў тг будзе 🤔
@h00ya Ну добра, тады буду шчупаць яго па крыху. Спадзяюся, у бліжэйшы час з’явяцца яшчэ правайдэры.
@h00ya А з вывадамі ў іх як, выводзяць? Я пра яго асабліва водгукаў не бачыла? Бонусы даюць за кожны “чих”, таму настаражыла такая шчодрасць. 😁
На рамен стаўкі без рызыкі не было?
@olegpetkin Якія ты пілюлі прымаеш, што пастаянна ў чуйках выпадаеш, ці ў цябе некалькі акаў? Я ўжо забыў, калі выпадаў у гэтым боте, дакладна не ў гэтым годзе… Учора не даглядзеў, скока срубіў, прызнавайся…?
@shiza была ж
В х, джой цяпер на крыпту суткамі выводзяць? Падтрымка пр якія-небудзь дадатковыя праверкі спявае
@shiza гэты апошні, здаецца –MEZ44QL6FWAFE
@allstar89 яны там нейк пачалі цягнуць, мабыць спадзяюцца на зліў
@lana888Так, выводзіў, хутка вывялі за пару хвілін, да гэтага праходзіў вэрыф…
@allstar89 не толькі на крыпту на ўсё я асабіста тэставаў карты піастрык і крыпту усе чакаў па 6+ гадзін потым зліваў…
@diggidondon Гуляла, наіграла 5к і спісалі да 300р, потым зліў. Вагер х50, макс выйгрыш – капейкі. Ну пакуль што такое сабе.
@slotoblud У мяне ўжо тры суткі ў Джой не могуць вывесці😒
@lana888 ручная апрацоўка ў сувязі з махлярствам.