Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,850 Адказаў
|
573,349 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 я пасля пятага разу зразумеў што гэтыя пакупкі ў пошах проста шляпа мне нічога не выпадала больш 160р
@dangeraut Не, у мяне было і 3к-5к, але ў Олімпусе, а не ў гэтых сабак. Тэрпець не магу гэты слот.
@misterprizident1 А, ну там таксама нешта трэба было адгадаць, дапісаць😁. Вось напомніла дэшыфроўшчык. Усё роўна яны апошні час прама байцяць на дэп. І слоты дзіўна гуляюць у іх, адкручаны на жер. Казну збіраюць на машыну пахожа 🤣
.
Тут быццам заўсёды гатовы))))
@akop591 я праз TRX папаўняю, камісія меншая чым у USDT, прыходзяць за 2 мін
@yurii88 пуста, так яшчэ зайшоў на акк, выскочыла апавяшчэнне, што вам 20 фрыспінаў бездеп падарунак, а ў падарунках пуста) і тут ашукалі
@lana888 гэта ты дзе такі дэшыфровачнік знайшла?
@akop591 tedbet2.com усё адкрываецца)
@markisyan.А тедбет не адкрываецца без винни ў Расіі.
@maliteg так я таксама думаў, што з Вінні перакіне ў іншую групу бурж, але не – усё марна, вось калі б акаунт бур забугорны можна было б паглядзець
@opasno388 Я ўсё перарыў і на сайце мяняў – замест ру, еу і г.д. ставіў, усё роўна на ру аўтаматычна пераключае, нават з вінні)
@GODWELES888.Гэта ў якім казіно ?
@yukka777 відаць, айпішнікі супалі па віні твайго і іншага карыстальніка, які карыстаўся тым жа вінні
@cloudarchi1 – ты рэгіш праз антидетэкт-браўзер? або вінні проксі проста?
@nikolay_ Давай растлумачу табе адзін раз каб пытанняў больш не было. Ты рэгістраваў акаўнт нават не сёння, у момант, калі ты праходзіў верыфікацыю – усё было чыста, пасля гэтага любы чалавек мог скарыстацца такім жа вінні як і ты, калі б ты ўсё зрабіў хутка – можа быць і не паспеў бы твой акаўнт у гарбуз ператварыцца
@nikolay_ ну вось такая палітыка для гэтага бонуса, калі б глядзелі толькі па жалезе, іх бы без змазкі, прабачце, выебалі за некалькі дзён, а тут вялікі працэнт людзей адсеецца. Калі рэгіць акаунт з проксі ніякіх праблем не будзе. 3 хвіліны таму было праверана
@nikolay_ напішы ў падтрымку.
Можа проста затупілі.
@cloudarchi1 Дружа, пры чым тут вінні, не разумею па факце, калі кожнае жалеза мае лічбы, якія не схаваеш ад нармальных кантор, пры чым тут айпі правайдэра? чалавек можа перамяшчацца… Тут ужо проста наглае абдерванне, тым больш ак у мяне верыфікаваны, нічога не спісвалі менавіта да дэпа…
@nikolay_ толькі што зарэгіў аккаунт з чыстымі проксямі, верифнул аккаунт і вывелі за секунду. Уся праблема ў выкарыстанні вини, нехта зарэгаў яшчэ адзін аккаунт з тваім винні пасля цябе
@x10000 да няма розніцы, ёсць толькі 1-2 вінні, у якіх вялікі пул і яны пры кожным падключэнні выдаюць розны айпі, у большасці гэта 3-4 серверы і шанец, што пад такім жа айпі зарэгяцца вельмі вялікі
@cloudarchi1 у мяне куплены віні , але відаць так зоркі склаліся, не ў мой бок 🫠
@x10000 вы проста ўсе вінні выкарыстоўваеце бясплатныя, дзе пула IP адрасоў практычна няма і ён усім аднолькавы выдаецца амаль заўсёды, чым больш часу праходзіць тым больш шансаў што з тым жа вінні іншы чалавек зарэгістраваўся
@kerob ты пралістай ветку, як я зразумеў, два промакоды на гэтыя спіны
@dangeraut з вінні зайшоў, Расія так і засталася ў спісе, але шота спінаў не далі