Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,122 Адказу
|
588,179 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добра, што нагадаў. Я там не быў зарэгістраваны, цяпер зарэгістраваўся і атрымаў 5 еўра бездэпу на казіно, і можна выбіраць на казіно або стаўкі.
там яшчэ, здаецца, бездэп можна атрымаць за пацверджанне тэлефона
А выводзіць вы як збіраецеся?
у вас ёсць банкаўскі рахунак з IBAN-ам?
Васаби пісаў, што цяпер яны нібыта выводзяць і на звычайныя электронныя плацежкі тыпу Нетеллер, ды і само казіно стала нармальным казіно з купай правайдэраў, а не як раней у гэтых бельгійскіх нейкія дзікія слоты.
Хммммм во пля ў мяне там мультаў штук 200 ыыы
у іх было як..со Skrillа дэпазіт можна было рабіць..а выводзіць на яго ў выплатах не было…людзі прасілі праз саппорт вывад на Skrill і вывадзілі…гэта было года два таму, як зараз абстаяць справы х.з..
вот чему ты Вождзь молодёжь учишь, а потом темы создают не выводят бабки…😁
да я калі іх плодзіў сам быў такі ж )))
хоць раз праехаў мульт па сустрэчнай? ці ўсе без прав?
З гэтымі майскімі кожны дзень – субота =)))
Дзякуй, дружа, я зноў зоркі лічу і ні разу за дзень пра Энэрджы не ўспомніў..😁
У мяне сцікер вісяць сука перад носам , настолькі, відаць, прывык што не звяртаю ўвагі =)))
так быццам у энерджи акцыя ж скончылася?
ці нейкая новая пачалася?
Зараз праверым. Проста на іншым сайце з фрыспінамі з раніцы павесілі, так што, можа і працягнулася.
усё я ўжо праверыў)) адкруціў стандартныя 5 фс = атрымаў свае стандартныя 0 цэнтаў =))
спіны ёсць у энерджи ўсё працуе
у мяне таксама)
норм 5 спінаў налічылі
Ну ў мяне таксама 5 спінаў, але хоць бы мне за гэтыя 5 спінаў пасыпала 428р)
Адбітак, зараз не (не ўсе карткі падтрымліваюць гэтую функцыю, напэўна якіясьці крутыя).
Цяпер можна прыкласці карту да тэрмінала, і грошы самі спішуцца. У Сберы такое ёсць.
Ужо не раз казалі табе асабіста, абмеркаванне бездэпазітных кодаў тут
Ну што не зразумела, скажы?
цябе ўжо разоў сем прасілі ў гэтую тэму напісаць сваё меркаванне. у гэтую пішы. лаві 2 мінусы за неразумлівасць
)
Пэй вэйв ёсць на Visa ужо гады. На Mastercard тое ж самае, толькі назва іншая.
Я вам кажу – праз 5, а хутчэй праз год ці два можна будзе, прыклаўшы палец у краме, аплачваць)
‘гэта канешне класна што ты адбіў, але тая тэма не пра выйгрышныя скрыншоты, а пра бездапазітныя коды і плюшкі..
Епць) Пераблытаў)) сам пару старонак таму варчаў па гэтай тэме