Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,125 Адказаў
|
588,358 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта яны сёння пачалі ваду мутзіць. Колькі тыдняў таму ўсё нармальна плацілі і сёння ў Фрэнкі на форуме чэл адпісаў, што вывелі, а далей сталі ўсім адмяняць выплаты. Пакуль не глядзеў высветлілася ці па якой прычыне.
так нібы і сёння ў пачатку дня там выводзілі, а потым пачаліся гэтыя “праблемы”
Ну я ж і напісаў, што сёння спачатку плацілі.
Хто не заняты, вось яшчэ пара купонаў у гэты эджлесс, шмат усяго – можа заўтра ўсім, хто адбіў, заплацяць.
endritmaps
MAMAEDG
слот Прывід Оперы, паспеў актываваць😁
Тож паспеў і зайшоў чэкнуцьшто за слот)))Ну што,паехалі рваць іх)
цэлы полтосік накруціла
ша пайду паб’юся ў імортал па капейках
не, не лёс у вегасе штосьці адбіць
імортал жрэ як ненармальны, усе спіны па нулях((
зноў я пра 7 біт. Учора спінаў не было.Сёння таксама.
Чат мне дае якія-то слоты ,але спінаў там няма.
Яны актываваныя.
Усё вырашылася.
Паменяў актыўную валюту – рублі на еўра, і спіны запусціліся зноў.
А ўвогуле ў софт-студыях граюць на крипту ў асноўным.втс
Тожа такое калісьці было ў ТТР. У акаўнце спіны ёсць, а ў слоце няма і атрымалася якраз так, што я граў на біткі, а тая гульня спіны давала толькі на еўра, памяняў валюту і з’явіліся.
Прома ўвогуле да 1 мая.
Якога чорта яны па гэтым кодзе ўчора далі фрыспіны?
Зараз хацеў адкруціць, а яны крутзяцца.
edgeless казіно плаціць. Тым, хто ўчора паадбіваў, сёння выплацілі. У іх там нейкая замарочка з сумамі. Менш за 500 іх валюты не хоча выплачваць, а ў каго было звыш 500, тым за гадзіну-паўтары сёння вывелі, так што дарма ўчора мінусілі і ігнаравалі гэтыя коды, сёння яны, быццам, ужо неактыўныя. 😣
Прабавала сёння вывесці – папрасілі дэпазіт) але ў мяне і менш за 500, так што пакуль сэнсу, відаць, няма
як вы там толькі адбіваецеся, я 600 – самая вялікая, што набіў, а потым суцэльны зліў
таксама не разумею, у слоце ніяк не атрымлівалася адбіць
але нехта на рулетку адбіваў)))
я разумею, выбар слотаў ёсць, можна адбіць, а там па сутнасці адзін слот, на якім даюць спіны, і стаўка як бы дзіўна ставіцца, калі спіны адкруціў ёсць стаўка па 0.5, калі стаўку павысіў, то 0.5 больш не паставіш, калі ў слот перазайшоў пасля спінаў ён увогуле мёртвы становіцца…😁
Ты пэўна нешта пераблытаў. Піша, што купон не знойдзены.
PLAYGLD быў код 😁 а гэта, напэўна, хто-то ў ВКонтакце з п’яну выклаў
Гэты код я бачыў і скарыстаўся. А вось другі ад Каспера таксама магчыма ёсць, але ён жа не чытае нават тое,што выкладае. Там Ctrl C Ctrl V і броня ў тры сантыметры.
Дарова пацаны ёсць у каго 100руб?Каб зняць трэба зрабіць дэп у пинап
Якое дачыненне мае твая просьба пра пазыку да тэмы з абмеркаваннем скрыншотаў ? Ёсць спецыяльная тэма для такіх запытаў.
Купон у ГФ
VKPBGOLD
Зарабіў, хлопцы
У будучыню заглядаеш?
Твае хлопцы ў яры коня даядаюць. Людзі стараліся, ўводзілі, час марнавалі. А ты ім у твар пхаў (на суседнім рэсурсе) тыпа ўсё окей і вэры найс. А аказваецца нічога. Толькі цяпер. Лаві мінус. Яшчэ адзін. Відаць, табе аднаго мала.
блін усё ж у Circus мяне проста заблакавалі, адказалі, маўляў, што пасля аналізу вашага рахунка мы выявілі, што вы парушалі правілы і будзеце заблакаваны
як жа ўсё ж зручна так рабіць, вы тыпу парушылі, але мы тлумачыць што менавіта не будзем, а проста закроем акк