Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
574,016 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
пры ўваходзе ў слот не магу круціць бонусныя спіны,вылезае таблічка,што за куйня?
так спінаў няма ў цябе. яны адразу 77 штук па 20 капеек
@GODWELES888 так
@GODWELES888 а ты вериф праходзіў па пашпарце РФ. ?
@GODWELES888 код быў уведзены пры рэге аўтаматам,калі з сайта nonstopbonus рэгаўся,а чаму спінаў няма
кароче н@епалаво,так як я і сказаў спачатку
@vitaldeluxe Віталь, хутчэй за ўсё, ужо прыбралі гэтыя фрыспіны за рэгістрацыю з-за вялікага наплыву новарэгаў😏 У мяне таксама няма ў слоце фс…
@bugulma83 я практычна адразу зарэгістраваўся,як толькі ён скінуў інфу сюды пра гэты казік,вельмі хутка атрымліваецца прыбралі)
@vitaldeluxe паспрабуй проста зайсці ў слот на рел мани, шугар 1000 у мяне там спіны з’явіліся, а так таксама нідзе не было, яшчэ і ў слот з адной лакацыі не пускала…
@vitaldeluxe
@nikolay_а яны павінны дзе-то з’явіцца? перш чым заходзіць у слот шугар 1000
таму што проста я ўжо заходзіў у гэты слот на рэальныя грошы і там нуль
@vitaldeluxe паспрабуй падабраць лакацыю, паходу правайдэр не пускае, ў мяне замкі віселі на многіх, я падбіраць заіпаўся, так што толькі з Польшчы змог зайсці ў слот і там адразу фрихі былі
З Нямеччыны зайшоў на нонстоп а ў казіно зайшоў з Польшчы , з Нямеччыны не пусцілі і ўсё , бонус не даюць
@vitaldeluxe у мяне як ты і пісаў пры рэгі аўтаматом быў уведзены код, пасля рэгі я таксама ўсё абышла/аблавіла нідзе нічога не было, тады я проста набрала праз пошук, але там замкі ўсюды на слоце віселі, тыпу краіна абмежавана, тады я пачала тыкаць і вось толькі з Польшчы ў мяне замкі зніклі і я змогла зайсці ў слот менавіта гэты шугар 1000 там таблічка адразу са спінамі выпала…
@nikolay_японію падабраў, але фрыспінаў таксама няма ў слоце, відаць код пры рэге не спрацаваў
Кучу краін і іншыя впіны спрабаваў, што тут скідалі, але ўвогуле не хоча пускаць у гэты слот. Тыпа краіна не падыходзіць, бред.
@vitaldeluxe да плюнь ужо😏 Я задоўбаўся 🤣
@vitaldeluxe па ідэі код павінен з любой лакaцыі спрацоўваць, ён жа прывязваецца да акаўнта, калі краіна абмежаваная, то і ўвесці код не атрымаецца, а калі з ім рэгаўся, значыць ён павінен спрацаваць, але гэта зыходзіць з логікі, а як там у іх уладкавана хз. канешне…
@nikolay_ у мяне прынялі верэфікацыю 2 узроўню
@bugulma83 я таксама плюнуў, ну іх нах. Столькі часу толькі патраціў)
Адпішэце, хто першы прайдзе верыф і выведзе з бездепа, проста сам змагу депнуць туды толькі на наступным тыдні, таму пакуль буду проста чакаць верыф і інфу па вывадах…
@nikolay_ могуць і не вывесці 3.4. Забаронена карыстацца VPN, проксі-серверамі або аналагічнымі сэрвісамі або прыладамі, якія маскіруюць або маніпулююць ідэнтыфікацыяй вашага рэальнага месцазнаходжання.
@svsiti Мае віншаванні, калега! Зараз паглядзеў, таксама зялёным гарзіць 2 этап, для вываду думаю дастаткова, калі яшчэ ўлічыць, што чалавек пісаў 26+ акаў, значыць трэці не запытвалі дакладна… Поспехаў з вывадам! і напішы, як вывеядуць!
ЗЫ. Націснуў на 3 пункт, там выдало пацверджанне адрасу, адразу адрасную даведку прымацаваў, якраз у тым месяцы браў новую праз дзяржаўныя паслугі, так што калі выводзяць, можна паспрабаваць у ім і пагуляць часам, што-небудзь новае імха!
@safon3 Красавчык, умееш падняць настрой, ну будзем спадзявацца на найлепшае, да таго ж 100 не такая ўжо вялікая сума для казіно, могуць і вывесці тым, хто адыграў для рэкламЫ… а далей як звычайна…
Эх Сафон, Сафон, кайфаў, я тут ужо сотку ў думках укараняў, а ён так з пунктам 3.4. прызямліў ахаха, галоўнае пятак не праебаць па выніку і каб потым не вывелі, гэта будзе крынжатина лютая… )