Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,951 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@GODWELES888 ты выводзіў ужо?
з аднаго ака-спісалі 100-сказалі мультыакаунт. вось я вырашыў ім насоліць і кінуў тэму сюды
кінуць тэму на мипед?
Ну кароч, ў @раку гэта казіно… Толькі замарочкі 😏
Кароч, з Польшчы завітаў, пры рэге ўбіў РФ, поймаў бонус, скрын не грузіцца, дало 260$, звярнуўся ў саппорт, вось што адказалі – Такім чынам, паколькі вы дасягнулі максімальнага выйгрышу ў бясплатных кручэннях, ваш баланс будзе зніжаны да 100 долараў. Пасля адабрэння KYC вы ўносіце 5 долараў і адзін раз робіце стаўку, пасля чаго можаце вывесці максімум 100 долараў.
ЗЫ. Загрузілі дакі – гэта праблемна, праз чат спытаў, сказалі чакайце праверкі…
я так і сказаў раней
160 долараў-купі бонусы ў слотах-а потым пасля вываду 100 долараў-ўкінеш яшчэ 5 і тыя бонусы адкруціш-і будзе профіт
@GODWELES888
Ага, не трэба)) А што, фрыспіны без вэйджара што, выходзяць?
@GODWELES888 скажы, доўга чакаў верыфікацыю, у мяне пастаянна ўсё адхіляюць?
@yaroslove
Пля, чет сайт увогуле не груззіцца ў іх
там у профілі ёсць прычына адхілення-в чаце спытай-падаецца патрабуюць яшчэ дагрузіць сэлфі
@bugulma83 добры VPN, яшчэ і токены фарміць)))
@slon975так, у іх драўляны сайт, заўсёды так
на другім узроўні верыфікацыі
@svsiti. Без рэкламы дарэчы ўвогуле тэма выдатная 👍
@GODWELES888 у цябе хутка докі правяралі?
на розных аках па-рознаму) з раніцы па 2 гадзіны віселі – потым адхілілі – дадаў селфі і вериф 3 хвілінкі. удзень хутчэй правяралі – так што лепш закупіце докі дзесьці ў Госуслугах)
і прыкольна тое, што не трэба профіль запаўняць перад адкрыццём – стварыў ак – наваліла – даслаў докі і гуд.
@nikolay_у мяне двойчы адхілілі, а цяпер прыкладна 50 хвілін вісіць у чаканні
дзесьці на 26 акаунце-ужо селфі капец як просілі)
@GODWELES888
Проста селфі без ліста?
маляванне докі адразу адкідваюць
сэлфі без ліста. але падаецца сёння наплыў будзе-і давядзецца скакаць з пашпартам – рабіць сальта-на фоне перапіскі з сапортам)
@svsiti да я калі шчыра ўсю кукушку выебаў сапорту, у мяне не грузіліся докі, спачатку адхілілі, потым сказалі сэлфі з пашпортам з абодвух бакоў, іх я не мог загрузіць паўгадзіны ім выносіў мазгі, як-ніяк загрузіў і цяпер таксама віснуць у чаканні, спадзяюся пашпарт РФ канае, не так як у папярэднім закладзе быў гемар з верыфікацыяй праз чат… яшчэ і рандомна…
Celina у чаце была?)))