Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,951 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@gans2115 таксама быў адключаны, не рабіў дэпазітаў туды доўгі час, не праяўляў актыўнасці. Вярнулі ўсюды акрамя honeymoney. Бо там не так даўно быў.
@misterprizident1 Не ведаю ў каго як, а 4-ы ў маім выпадку па аддачы лепш гуляе….
@bugulma83 пакуль не сутыкаўся, але я больш за 30-ку і не выводзіў, першы вывад, па-мойму, доўгі быў, а так апошнім часам, як з крыпты стаў дэпаць-выводзіць, ну гадзіна максімум. Да гэтага на Піастру можа пару разоў было па 8 гадзін выводзілі
@sinaloa мне ніфіга, відаць бачаць што я ў ауфе гуляю:))) нідзе пакуль не ўключылі нічога…
@ginger777 я таксама не мільянер, каб вялікія сумы ўкладваць… Не маскоўскі мажор з мяшкамі грошай 💰 😏 З сілы 10к закіну… На правядзенне часу 😁 Максімум 120 з капейкамі выводзіў…. Больш пра@бал😏
@ginger777 у чым тут шанц! Што гэтыя бонусы ёсць, ды на фіг мне такія не патрэбныя! Дагэтуль асадок. Калі б ведаў – дакладна не ўзяў бы.
Гагарин заляцеў, промо кінуў і уляцеў😂Без лішніх слоў 🤐 Красавчык 😂
@gans2115 проста бачаць, што ты плюсавы гулец і, хутчэй за ўсё, думаюць – “ну навошта яму нашы бонусы, ён і так нядрэнна спраўляецца”)))
@gans2115 ахах) добра бушаваць, немчура) а калі так падумаць, што ўвогуле можна хацець ад сеткі пошэй, калі яны ў сябе прабой у эндорфіне забралі, абгрунтоўваючы гэта тым, што іх тыпу так абузяць, мойюць бонусы ў ёй і прабіваюць) таму альбо прыбярэм яе зусім, альбо каструйце і эн-на адключыла
@ginger777эндорфіну ўсюды пафіксілі… Ад 10 капеек на лінію ўжо няма…. У ПФ ад двух ліній па 2 руб…. Хаця б прабой пакінулі…. Адзіны правайдэр па адкручванню вэйджара…. 🤣
@bugulma83у Рио бет паглядзеў – адна лінія 10 капеек ставіцца, але там, як памятаю, не ўсе слоты для адмывання
@bugulma83 у пф ужо даўно, пгскаміну таксама паднялі па 15, ну выглядае на тое, што нам тут не патрэбныя капейкавыя іграначкі, 2 рублі дэпнуў, зрабіў 50 спінаў і гуляй
@ginger777 ну я заўсёды гэтую сетку лічыў сумленнай і ўсё такое! А тут не толькі тое, усе гэтыя ашуканствы з умовамі на бонусах, дык яшчэ і не выводзяць! 22 гадзіны прайшло. Пісаў ім 5 гадзін таму, сказалі маўляў яшчэ 17 гадзін, так што ўсё норм. Яны не разумеюць, што так адразу ад сябе гульцоў адпужваюць.
@gans2115 я таксама думаў, што Чэмпіён норм, а вось што)) лічы, што без бонусаў у іх гуляць нарм (у пошэй) – выводзяць яны даволі хутка. гэта першы вывад у цябе, заўсёды так
@ginger777 Гэта я, напрыклад, што ў кожнай фінансавай яме свае ўмовы дыктуюць 😏
@gans2115 у мяне ў джое трое сутак выводзілі пасля адагранага дэпазітнага бонуса, кінулі ў дадатковую праверку, даволі патрэпалі нервы. Давялося скаргу пісаць, яны адразу адгукнуліся
LuckyFox прыслалі ліст з 10 спінамі па кодзе SPIN10. Хто-небудзь адыгрываў і выводзіў адсюль?
Ліст прыйшоў ад недаказіно Goldbet:
Vadzim, бонус 75 Фри спинов гатовы да актывацыі!
Чакайце пошту, правярайце аккі каму цікава =)
@ident скаміна жа
@ident Ты ўмееш чытаць, што тут людзі пішуць?
@misterprizident1 яны твае дэпазіты раздалі SLON975 і GINGER777
@ginger777
адно з самых сраных казіно
@q3arena1991 з 2020 гуляю ў іх, ніколі праблем не было. Апошнім часам вывядзенне доўгае, так, але, як я зразумеў, у ўсіх так. Часовая праблема, думаю
@dangeraut Дык ён сам хадзячы скам, таму і прасоўвае такія скаміны.
@leonovspb спадзяюся:)) выплацілі, ну прайшло суткі+8 гадзін. І давялося зараз проста вельмі моцна скандаліць з імі! Пасля гэтага за 2 хвіліны выплацілі! Чаму так то! Чаму па-нормальнаму нельга. Цяпер увогуле няма жадання туды лезці….