Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
574,016 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood Калян, гэта жорсткая шарага, там як у войску – усё па статуту) Вінні забаронены, адыгрыш толькі ў слоце, дзе выдалі фрыспіны (зайдзеш у іншы – парушэнне адразу і сэнсу далей гуляць няма), максімальная стаўка пры адыгрышы 4$ , максімальны кешаут 25$
@ewgen99 Зразумеў Жэня,не можа ўвайсці,што за к.йна)
@robingood змяні браўзер, або ачысці кэш і кукі
@ewgen99 зараз з іншага тэлефона паспрабую)
Элегант
50SPINNY
@robingood Асланбек адыграў, не ведае, як зараз вывесці.
@sinaloa дзе там увесці бонусны код,падкажы)
@robingoodпры рэгістрацыі
@robingood спадзяюся ты ўжо разабраўся, містэрпрэзідэнт дак падказку, як правільна паступіць!
@sinaloa знайшоў)
@sergej22 я канечне ўчора ў богс узяў 100%, расчараваны па поўнай! Вагер х25 на суму і бонуса і дэпa, хоць напісана проста на бонус! У выніку х50 атрымалася! А вывад х10, так проста х10, а дэп 2000 прапала атрымліваецца! Хаця зноў жа ў умовах гэтага не напісана! І яшчэ 5% за вывад! Так, выйграў, толькі замест 22000 атрымліваецца 19000! То бок ужо на 3000 проста надулі! Але я падняў яшчэ гэтыя 3000 зверху! Так на вывадзе ўжо амаль суткі! Вось табе і пошы! Мабыць скаргу буду ствараць. Адчуванне, быццам абакралі, хоць і выйграў! І яшчэ калі вывесяць!
@gans2115 па ўсёй сетцы пошы такое ж, вывеядуць не хвалюйся
@gans2115 5% ад 22000 – гэта 1100, а ніяк не 3000) сёння з R7 выводзіў на картку – таксама 5% забралі.
@ginger777 да я не перажываю, братан! Фіг з імі, падожду. Мяне больш за ўсё задела тэма з гэтым бонусам! Не ведаю, падаць скаргу ці не! Разумею, што сэнсу няма, ну каб больш людзей убачыла і падумала, браць ці не! Я як-небудзь у джой гуляў, бонусы не браў і праблем не бачыў, а тут вырашыў гэтыя 100% узяць, шмат даведаўся пра іх!
@ewgen99 Жэнь, ну зразумела ж! 2000 деп на іх 100% – гэта 2000, па ўмовах максімум гэта х10 ад бонуса напісана! Гэта 2000 х10 =20000 і плюс мае 2000 дэпазіту! Вось табе 22000! Усё так! А ў іх кудысьці 2000 дэпазіту губляюцца
@gans2115 зразумела, яны таксама, канечне, курвяцца паціху, раней фіксаў на бонусы не было, гэта гадоў 3-4 таму з’явілася, калі не памыляюся. Ну і ў вейджары яны заўсёды хітрылі: пісалі x25, а па факце выходзіць x50, так. Там ёсць сэнс браць 200% – рублём 3 дэпаць і хоць што-небудзь можна вывесці, калі пашанцуе. Ну гэта зноў жа ад кішэні залежыць, камусьці гэтыя ўмоўныя 60к ні пра што, хз, каротка))
@gans2115
Даўно яшчэ ўбачыў на форуме бонс, зайшоў пачытаць апісанне бонуса на 200% і напісана, што абмежаванняў няма. Я без задняй думкі зарэгістраваўся, депнуў пад бонус, паверыўшы форуму не стаў чытаць умовы бонуса ў самім казіно.
Карочэ каталі, каталі, баланс пад сотку. Пайшоў вагер чэкнуць, гляджу, а там максвин х10. У выніку вагер докруціў і 50 касароў спісалі. Напісаў пра гэта ў абмеркаванне бонуса 200% у бонсе, але дагэтуль нічога не выпраўілі.
@misha55 так, я максімальна па тэмах разкідваю пра іх бонусы. Потым як-небудзь скаргу напішу. Няхай больш ведаюць. Нават калі хоць бы аднаго чалавека ўберагу, ужо добра!
@gans2115
Цяпер рэальна норм бонусы толькі ў сетцы Кб засталіся, хоць максвіны па 100-200к.
@misha55 так, так і ёсць! Усё! А я адключаны ўсюды, апроч ауфа ў іх :))) у плюсе ўсюды. І ад ауфа чамусьці перасталі прыходзіць бонусы ўжо 2 дні.
@gans2115 табе шанцуе) ліч, у запасе сетка пошей ёсць, няхай і з днішчэнскімі х10, у мяне з гэтых двух сетак застаўся толькі бонс, але думаю, калі яшчэ раз вывяду з бонуса і вырубяць, так што ў тваім выпадку шклянка напалову поўная))
Усю гэтую шляпу абмяркоўваеце битхуит як там далей 😂 Пасля гэтага моманту больш на замежныя хрэн ведае адкуль узніклыя сайты нават не буду паддавацца, каб рэгістравацца…. Кожны раз адно і тое ж ……
PHNBEZUK
дракон казіно
@ginger777 Bons у гэтай сетцы, на маю думку, больш перспектыўны, чым папярэднія праекты…. Бонусы смачнейшыя і аддача на ўзровень вышэй…. Калі б не было праблем з дэпазітамі і вывадамі, пакінуў бы як рэзервовы, а астатнія да чортаў заблакіраваў…
@bugulma83усё тое ж у іх