Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,203 Адказу
|
592,638 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sinaloa мне ўчора дало 3 баксы і я гуляў на іх за бонусныя,вядома гульні для адыгрышa канчаныя але ўсё працавала.
@sinaloa трэба будзе паспрабаваць вывесці нават маленькую суму, каб ведаць для сябе, варта ці не гуляць у гэтым праекце..
@gans2115
гэта там частая з’ява, у белатры таксама вісне
@slon975 вывялі без дэпазіту і лісточкаў,но толькі на 7 дзень пасля скаргі на LCB, сняданкамі кармілі тыдзень сцукі
@alex_shady
А ну ясна – у мяне не спрацавала так як дэпазітаў не было)
@ewgen99 ну ўсё ж перамога х2 і казіно і самі слотікі – гэта цудоўна)))
@ewgen99 віншую, Жэка. Так іх і трэба, толькі праз скаргу. Калі пачынаюць марочыць😄
Усім прывітанне, ці ёсць хто-небудзь у чаце, хто выйграў у разыгрышы на бетунлим? Бонус камусьці налічылі? Ці сярод выйграўшых я адзін чалавек, а астатнія боты?
@aslanbeko цябе ўжо тут віншавалі ў ветцы, я бачыў, па-мойму ты тут адзін выцягнуў конкурс)))
@aslanbeko напішы Наталі,она ўсё скажа калі і ў колькі будзе залічэнне.
@aslanbeko прывітанне!
я ў іншым выйграў. напісалі да 72х гадзін на налічэнне. Таксама чакаю
Я ахуею як казіно абнаглелі з гэтымі выплатамі
@robingood
напісана ж, што ў працягу 48 гадзін – чытайце хоць
@aslanbeko Прывітанне! Калі як у папярэднім розыгрышы, то мне налічылі альбо ў сераду, альбо ў чацвер
@ident іх закрываць пара!
@vitaldeluxe
а хто іх зачыніць – ніхто – толькі скаргі пісаць, памяншаючы іх рэпутацыю
@aslanbeko гэта табе ўчора пашанцавала ў телеге(конкурс) у 1xslots?)
@sinaloa
так яму – я ўчора глядзеў пераможцаў)
А не, Асланбек, я цябе з Петкіным пераблытаў)) Петкін учора занёс, ну як занёс, павезла.
@ident Так, пакуль гэты бізнэс выгадны людзям уверсе… зрабіць гэта немагчыма, а гэты бізнэс заўсёды будзе выгадны, таму што наіўных людзей мора
@ident не , у бетунлим конкурс
@aslanbeko
Так я і глядзеў пра гэты конкурс у тэлеграме) Можа што пераблытаў)
@sinaloa ну зараз трохі падачак накінуць і потым як звычайна пачнуць кідаць, усе слоты там са скрыптамі, майце на ўвазе.
@goldking
Ты лічыш, што ўжо і Амат, і Эндорфіну сталі падрабляць?
@goldking дак я да таго ж вяду, што скаміна. Няхай народ пачытае. Я вось хацеў падняць і паспрабаваць паставіць на вывад, але але але! Слоты не граюць. Людзі пісалі, няма там чаго рабіць.