Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,190 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vitaldeluxe так ён нешта сапраўды не тое адправіў
@vitaldeluxe ну там яшчэ ёсць працяг у тэлегу, магу скінуць усю спасылку, тут нельга, зараз там напішу, каму трэба, скіну і шукайце
иммерион для РФ ужо недаступны? Бонус прыслалі, а ўвайсці не дае.
@arthur89 даступны з костылём
@arthur89 а код ёсць на 10 баксаў???
Ovitoons казіно промакод SEAMEN дае 100 фрыспінаў без вейджэра на дэпазіт ад 30€, абмежаванняў на вывад няма. Калі і браць бонусы, то толькі такія, а не ў рускіх шаражках з конскім вейджэрам і абмежаваннем х5-х10 на вывад
@ewgen99
Як у іх з вывадам?
@artemiy канкрэтна ў гэтае казіно не ўкладаў, але гуляў у Universalslot і Will’s – гэта адна сетка, выводзілі мне без праблем, браў такія ж бонусы. Слот ад Nolimit – сам разумееш, можа нічога не даць, а можа шмат
@artemiy канкрэтна ў гэтае казіно не клаў грошы, але гуляў у Universalslot і Will’s – гэта адна сетка ,праблем не было з вывадам ,браў такія ж бонусы. Слот ад NoLimit – сам разумееш, можа нічога не даць, а можа многа
@amernmesтак
Код на иммерион так ніхто і не выцягнуў?
@nikolay_ справа ў тым што ён ёсць , але ніхто нічога не разумее …..
@nikolay_спрабую выцягнуць на сайт пакуль не магу ўвайсці
@belbetwinet ёсць код на иммерион,кінь сюды
@nikolay_ магу ў асабістку кіну імэйл-спасылку
@robingood не ў яго ён, а ў людзей, якія вырваць яго не могуць, бо відаць не ведаюць, дзе ён знаходзіцца
@vitaldeluxe там жа лёгка пасля роўна і да гэтага знака & 6 літар!!!!
Вось паглядзіце, дзе код знаходзіцца ў спасылцы, чалавек скінуў
Перайсці на сайт і там у радку будзе код – я на сайт не магу зайсці, Японію выбіраю, не загружаецца
@safon3 не тое на сайт перайсці і ў адрас будзе
@safon3 не тое,калі пераходзіш,яшчэ не загрузіўся на сайце,там код
а потым пасля загрузкі на сайт код прападае,ён ужо актывуецца,трэба злавіць момант так сказаць
@misterprizident1 румынію або малдову паспрабуй, у мяне заходзіць
@safon3У мяне няма такіх краін
@safon3 Італія таксама заходзіць
Вось гэта справа))) а хто-небудзь актываваў імерыён?? Можа там увогуле кода няма , а мы тут спрабуем