Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@nikolay_ У інтэрнэце няма ніводнай інфармацыі, што калі-небудзь існавала верыфікацыя праз госуслугі, розныя штучныя інтэлекты таксама не могуць знайсці ніякай інфармацыі, таксама каб падключыць api госуслуг да свайго сэрвісу бізнес павінен быць выключна “белы”, з уладальнікам у Расіі, які з’яўляецца юрыдычнай асобай. Усё гэта ніяк не звязваецца з Піастрыксам
Gold казіно пуканоўская шарага,35 фры па промакоду LUCKYSPIN25
Пасля дэп на Джой ёсць?
У першы раз у іх нешта адгуляў 1800 на балансе, думаю вывесці хоць бы цыгарэт і ласункаў – гэта быў самы лепшы спін
купіць
@ewgen99 лютая скаміна, не раю нават марнаваць час
@peterdmitriev1 клубніка,лев ,Эльдорадо,голд – адна шарага, выводзяць пасля мін. дэпазіту, многія выводзілі
@cloudarchi1 я хз. дзе ты і што там шукаеш, я тлумачу што верыфікаваў піастру ў свой час менавіта праз Госуслуги, потым яны нават некаторы час не прымалі з РФ. людзей, карысталіся толькі тыя хто быў зарэган, я ўсё цудоўна памятаю, потым зноў пачалі прымаць карыстальнікаў з РФ. як там цяпер і праз што вериф робяць, нават не маю ўяўлення! Але тады я яго верифікаваў менавіта праз Госуслуги, далей нешта даказваць ці спрачацца не бачу сэнсу…
Калі дэп з піястр быў у why, зразумеў, што з бездэпа выводзяць толькі на карту – дэпіць трэба з карты, каб вывелі, ці так выведуць
GOD куды знік, навёў смуту з верифам па пашпарце РФ і выпарыўся, не адпісаўся, прынялі, вывелі…
@nikolay_ напэўна арбузіць пайшоў🤣
@jimyk55 таксама ёсць фрыбет бясплатны на 500р. У гэтым годзе ў мяне быў толькі адзін дэп. Я нават ашалмеў, калі ўбачыў у профілі). Як верифікаваны і быў толькі адзін вывад з бездэпа. Пакуль больш не гуляў. Дзякуй за падказку. Ліст нават не паслалі
Piggypower-ramen дэшыфратар на рамен
@misterprizident1 трэба верыфікаваць карту ў лк, вывад толькі на карту і то часткамі шлюць, не адной сумай
Дэп не абавязкова менавіта з гэтай карты, мне нават на ЦУПІС вывелі 🙂
Дзіўныя канешне высновы чаму 500р або 1000р можна выбраць два вывады паставіў
@nikolay_
Толькі што код на криптобосс у тг трапіў. Уводжу – актываваўся. 70 спінаў у Олімпусе. Думаю – о, круць.
А далей чытаю… вагер х40… за свае…
Вось гэта відавочна клініка – за свае такія вагеры маляваць.
@misterprizident1 я дэпіў з піастры , потым як-то падняў з бяздэпу і вывёў на карту не дэпаючы з яе , проста фотку карты адаслаў і мне вывялі
@rokimokiдзякуй я ўжо паставіў
@misterprizident1 будуць скідваць па 500р карты адлятаюць толькі ў дарогу
@rokimokiсказалі дэпіць 500 откручивать х3
@misterprizident1 мяне зусім нічога пра дэп не казалі , я адаслаў фота карты юмани і ўсё вывелі , магчыма таму што я там гуляю часта
ад Iwild прыйшоў ліст, бездеп 10 $, правярайце
чаму зноў прыслаў бездеп
@rokimokiхз карту саму верыфікавалі але вывад адхіляюць депаць кажуць
Gemcxtrio-WC2LGQMQ37HO4 Дэшыфратар у казіно Ікс
@shono якое люстэрка?