Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,103 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@robingood Навошта табе старае ворошыць, яму ўсё роўна па барабану ўжо. Думаеш ён выбачыцца будзе, ды калі і будзе, то навряд ці змогуць прабачыць! Засраў усю тэму брыдкімі словамі “Мразь” і з’е….ўся. Хутчэй бы яго заблакавалі і па масцы падсеті таксама.
@endo0 Не,проста такія клоўны засераюць тэму,нармальных чувакаў матам накрываюць(надзела гэта,па гэтаму пішу гэтаму клоўну,усе адэкватныя зразумеюць)а гэтаму клоўну пара ў бан ці ў сметніцу.
Амаль адбіў я бонус у гэтым, толькі не зразумела што гэта за валюта і які макс кеш, гэта польскі злотый ці я хз.
@robingood я зусім не разумею,што гэта за цела і колькі ў яго тут аккаунтаў,родных прылятаць і абражаць – апошняя справа,можа зусім нейкі школяр або проста п*дарак
@nikolay_ перад тым як бонус актываваў,трэба было валюту памяняць на разумную)
@nikolay_ Прывітанне , гэта крыптавалюта Polygon (POL) – 1 POL ~ 0.23 $ . Максімальны вывад з гэтага бонуса – 20 POL . Ой , або макс сума пераводу на асноўны баланс 20 POL . Пастаянна блытаю пераклад слова redeem =(
@nikolay_ гэта крыпта POL, быўшы matic
@nikolay_адыграеш і ўсё стане ясна,якая ў цябе будзе валюта,можа там можна будзе зрабіць канвертацыю ў іншую валюту
Кароч, зразумела, цяпер пакінуць капейкі, астатняе спішуць…
Зразумела ўсё, карацей, гэта ссаная скаміна, у іх вывады ад 40 пул… ніколі ні разу не пашанцавала адыграць у нейкім шлаку, і нават тое ўсё спиздили, яшчэ і 20 ссаную не выведзеш…
@feverish калі актываваць бонус у іншай валюце,максімалка таксама будзе ~4.5$?
@vitaldeluxe нічога сабе, вось сапраўдны фраерок)
@nikolay_усё прадумана, што б ты задэпіў для вываду)
@feverish ты добра ведаеш гэтую тэму, мне тады адзін раз вельмі дапамог з гэтай крыптавалютай, на пальцах усё растлумачыў. Таму табе плюс у карму, што працягваеш дапамагаць іншым юзерам!)
якая ж гэта куета, тут яшчэ ў іншыя слоты не пускае, пакуль не ўнясеце деп, адпаведна складаецца меркаванне што без депа куй яны што калі вывеядуць…)))
@ewgen99 Прывітанне , там быццам POL ізначальна ўшыты ў гэты бонус . У іншых валютах можа проста не адлюстравацца – так што сарыян , хызы =(
@gans2115 Так, гэта я ўжо з роспачы)) Сам разумею, што не ў тэму… Вось зараз на Бубит зарэгістраваўся. Прайду вериф і пагляджу што да чаго… Вігледзіць, быццам, пляцоўка нарм для абменаў)
Пралiстаў тэму за апошнія 3 старонкі – не ўбачыў – ці ўсе ўжо на аўтамаце юзаюць? Luckyfox – штодзённая бясплатная картка (мне, дарэчы, упершыню нешта дало – 500р xDD) І працуе промік SPIN10. Таксама Fairspin – у календары 5 $.
Сар’ян, калі оффтоп.
@nikolay_ Мабыць яшчэ і пракруціць трэба дэп х3 і не факт, што атрымаецца абарот зрабіць)
@batyr як варыянт,можна паспрабаваць у стаўках паставіць экспрэс на гэтую суму
@vitaldeluxe А што ж можна?
так
@vitaldeluxe Я з 300 набіў 1000р на Санта ў адну лінію:) Насыпае сёння дзед Мароз:))) 4 нядаўна дало дзеда. Ну добра, паспрабую яшчэ на “Спорт”, а адыгрыш там такі ж?
х16 мабыць,зараз ужо дакладна не памятаю
@vitaldeluxe А ў криптобоссе ў мяне няма спорту