Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,838 Адказаў
|
573,010 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vitaldeluxe Ты пра “Рамен” напэўна?
Размова была пра рамен,я і адказаў пра рамен
@vitaldeluxe Я проста ўчора два промакоды атрымаў, на Рамен і Криптобосс. На Рамен дэп патрабаваны быў, а на Криптобоссе так актываваўся. Вось сяджу, балiк потихеньку разганяю па рублю:)))
Пастаўце больш мінусаў гэтаму хітруну, каб яго ў панядзелак адразу адпраўілі адпачываць назаўжды з форума.
@strannik1961 для мяне так самая прымальная зараз, рабіць дэп на водку , адкручваць х3 і выводзіць на крыпту:))) з такой аддачай, канешне можна доўга не даходзіць да апошняга пункта:)))) Водка яна добрая, застаўся адзіны плюс у яе, як абменная платформа:))) Шкада мала Варикаў!
@Wmoryak25 не вядзіцеся PIASTRIX заблакуюць ваш ! і стварыць новы вы не зможаце !
booi дае 10FS
Сёння даў аж 75 руб)) звычайна 0-20 руб.
Мабыць гэта мой макс. адыгрыш на ім 😉
У каго атрымоўвалася адыгрываць FS?) і як там з вывадам?
Goldbet Lion
FREE150SPINS – 150х0.3$
адыгрыш па бонусах
Сука, з 2-га кручэння выдаў бонусную гульню, а з яе 50$, але радаваўся я не доўга…. макс.выйгрыш 15$
@pasha-mokhov-92 выдатны бонус, а макс. вывад ніякі! думаю нават замарачывацца не варта
@irisvich7 мяне дало 5 рублёў з гэтых фрыспінаў
@pasha-mokhov-92 а што за казік?
@sergej22 ну, улічваючы, што яго набыццё нічога не каштуе, каб час забіць… Хоць я, напэўна, не так выразіўся, з саміх спінаў выйгрыш макс 15$, а пасля адыгрышу вейджэра, здаецца, мяжы няма
@z1vert goldbet lion
@pasha-mokhov-92 а спасылку ў ПП можна атрымаць ад каго-небудзь?
@pasha-mokhov-92 Скам жа казік не? Здаецца тыдзень таму тут хтосьці скардзіўся.моў далі 10$ з вейджарам х50, адыграў, потым яшчэ трэба адыграць.а слоты сталі мёртвыя
@irisvich7 нічога сказаць не магу, мне не пашанцавала, хоць двойчы па $600 -+ раскруціў з $750. Увогуле, у такіх “бясплатных” акцыях з 10 чалавек выведзе ўсяго толькі 1, зноў жа +- проста тут спрацавала яшчэ і тое, што промо скончылася, і ўсе як накінуліся трахаць гэты рум, вядома ён нічога нікому не аддасць🤗
@pasha-mokhov-92 нават у пошуку не супадае дай спасылку ў лс
@dangeraut goldbet9 тчк com
@pasha-mokhov-92 Promotion code FREE150SPINS is invalid ды і вывад там увогуле на бурж банк
Neospin1.ком
WELCOMETG
100 фры спінаў.
Часта ў водкі траблы з вывадам на крыпту?
@robingood для РФ не даступна
@pirer644 наўмысна цягнуць , звычайна крыпту за 5 хвілін адпраўляюць, напрыклад стейк увогуле за секунды выводзіць
@peterdmitriev1 праўда, стейк добры рэсурс. Нават скаргаў на яго пакуль не заўважыў я. Хаця могуць канкурэнты “наняць супрацоўнікаў”.
@peterdmitriev1 да пздц, 3 вывады за 5 мін прыйшлі, апошні ўжо суткі вісіць