Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@staryydrug Трэба таксама зарэганы там даўно, выведуць – не хвалюйся. Вэрыф у іх хуткі, калі папросяць – прайдзі, але яны выводзяць. Шмат разоў выводзіў і з фрыбітаў, і з бонусаў, так што ўсё ніштяк. І віншую.
@cybermarginal дзякуй, зразумеў
@staryydrug віншую, цяпер ужо не 150к , а 151к.(22 ltc )Лайткон падняўся па курсе. Трошкі пачакаеш , яшчэ прыбавяцца. 😉 Я калісьці таксама на BTC вывёў і не чапаў . Бачу, біткойн вырас у цане і на 5 к больш вывёў. Хоць на камісію абмену пайшло.
@rustik41 а што, гэта без дэпазіту быў, яшчэ не працуе ?
@rustik41
Дык ён з такім жа поспехам можа і паменшыцца. Крыпта не пастаянна ж толькі расце
@kerv7373
Яшчэ не працуе😅
@kerv7373 павінен працаваць,калі выскачыць,што гэты бонус ужо быў атрыманы,то паспрабуй праз нейкі час,у мяне з першага разу не працавала,праз гадзіну ўсё спрацавала
@sawqa Ну хз, я ў маскот не вельмі шмат гуляў, але заўсёды калі гуляў – абсалютны нуль. х100 за свята было. А які-небудзь нармальны занос табе маскот ставіў? У некалькі тысяч іксаў хоць бы?
@staryydrug Нарм, красава. Чэмпіён можа. Вывядуць, могуць на дня 3 расцягнуць, але аддадуць
@lana888 Хз, быццам у іх бонусы не мяняліся, як былі пару гадоў таму, такія і зараз ёсць. Што датычыцца частаты налічэння, і вэйджэра, і іншых умоў. Самы топавы бонус у іх – стаўка без рызыкі.
@rustik41
кінь пруф выводу, што ты ігнарыш, мне не верацца, што табе без верифа ў чэмпіяне вывелі і тым больш адной сумай, у іх ліміт 50 к у суткі. Я 230 к выводзіў 5 дзён на крыпту
@staryydrug
ясна ж папросяць вэрыф, і яшчэ вэрыф крыпта-адраса куды выводзіш.
@staryydrug, жэсць, ніводнага вываду за 10 год гэта моцна..
@rustik41, а што за код быў?
@brabrobrob 504LUCK бездеп фрыспіны, адыгрыш за бонусныя
504LUCK
@glassman ён ужо не бездеп , адыгрыш за рэал
@brabrobrob я прабую другі дзень увесці яго, не дае) піша што нібыта ўжо выкарыстаны) выкладалі даўненька яго, напэўна ўжо не працуе код(
@staryydrug з Заносам!!! Яны ў апошні час доўга выводзяць (апошнія 2 вывады на крыпту чакаў больш за суткі), але выводзяць. Так што праблем не павінна ўзнікнуць
@slon975 дарэчы так, таксама ўпершыню чую пра тое, каб Чэмпіён камусьці выводзіў без вэрыфа. Вэрыфікацыя асобы (паспорт і селфі) і плацежнага метаду – абавязковая працэдура ў іх
@maltsevic ну не настолькі ўпарваўся ў яго , каб нешта словіць прама вау ) за вялікімі іксамі я іду ў бтг ( точней хадзіў , пакуль мертвая рука эволюшена не дабралася да яго ), трулаб , хаксов , релакс )
@jimyk55 гэта ў іх быў глюк, пасля абнаўлення сістэмы лаяльнасці. Я таксама даўно яго ўжо выкарыстаў, але днямі атрымалася зноў заюзаць. Але ў мяне такая ж праблема, як і ў цябе
@senatt не, яны мне пісалі што калі быў дэпазіт то першы вывод без вэрыфікацыі да 10 тысяч рублёў
@skwidward13, неверагоднае паслабленне) Смутны праект нейкі
@brabrobrob Да не, праект нармальны, стары і з нармальнай рэпутацыяй, даверу да яго больш, чым да 90% праектаў)