Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дараваным фрыспінам у зубы не глядзяць 😅
@vitaldeluxe як кажуць, з двух зол выбіраюць меншае. Тут па-любому прагмат браць, маскот я ўвогуле не разглядаю)
@endo0 Ды нешта апошнім часам Пошы мяне засмучаюць. Бонусаў нармальных амаль няма, а якія ёсць – капейкі даюць.
А што здарылася з таварамі ў краме? 🥺 Нічога толкам няма. Усё, лаўка прыкрылася? 😆 Няма бонусаў, эээх.
FLUSHFIRE crownslots
@dinam1tka дзякуй
@lana888 мяне таксама вельмі засмучаюць выйгрышы капейкі
@vitaldeluxe ну дак гэта і не пошы) хаця цяпер ужо мне здаецца паўсюль усё пад адну грэбёнку
@jimyk55 так я і не пра пашы пісаў, а пра выйгрышы
@vitaldeluxe Ты рвешся да поспеху? Эй, хлопец!?
Хацелася б як-небудзь падзякаваць чалавека, які выстаўляў код у Чемпіён пару дзён таму, з якога ўдалося занесці шмат (папілілі да максімалкі 150к). Вывялі зараз 22 лайткоіны, я туды і дэпы ніякія не рабіў і докі ніхто не прасіў. Не чакаў, што гэты блевотны скам хоць што-небудзь выведзе, не кажучы ўжо пра такую суму.
@lana888абсалютна правільна
@vitaldeluxe
гэта яны зрабілі відаць таму што ў кагосьці штосьці не актывуецца і долбяць па 100 чалавек у ТП і трэба выдаваць іншы слот,сам пару раз дакладна пісаў на кожным іх праекце
@staryydrug
што, праўда, вэрыф нават не праходзіў?там вэрыфікатар сам сабе.Кінь пруф вываду
Зашоў у ybets а ў мяне там 5 бездепаў па 5 баксаў у іх валюце. праверце можа ў каго таксама ёсць. вагер 60 максвін 25 долараў.
Што снетч нічога не даслаў, у мяне пусто ў юбет, да учарашнія фрыкі па баксу нават не далі, сёння ў вейсе з іх спінаў традыцыйныя 0.30$ – класіка жанру, у фаер спіне шляпа ў выглядзе іх токенаў…
@cybermarginal чэкнуў – пусто
Нафігачыў аж 105 к у гэтым брыдкім Чэмпіяне, дзякуй чалавеку за код. Зарэганы ў ім аж з самага адкрыцця, года з 15-га. Дэпы розныя былі па тых гадах: ківі, яд, вэбмані.., але вывадаў не было за 10 гадоў ні аднаго. Вось зараз паставіў 105к на лайткоін і сяджу і думаю, як далей пойдзе. Верыф, натуральна, не прайшоў. Калі што, жалобу катану.
@inzilya, у мяне з учора таксама падвіс
@slon975 згодзен, ды і па гульні, сам рум стаў занадта скупым. Ты так пішаш, быццам я з гэтым румам звязаны. Хоць, сетка котаў, таксама не вельмі адсталі, даюць бездэпныя 100р, з вэйджарам 45, з мінімальнай стаўкай у гульнях 10р, вось гэта так… Мэта
@cybermarginal яны ўвогуле выводзяць ?
@maltsevic а я наадварот, часам ну-ну, заглядаю ў маскот ) было так, калі яшчэ шчупаў, не разумеў, што такое роялы (заблакаваў усю сетку ))) , так вось далі там фс у гульні Fruit Disco, нешта такое, ну я адкруціў фс і далей у яго як звычайна і гуляў, заўсёды кручу ў тым жа слоце, дзе далі фс. Ну наваліла моцна х500 напэўна, з таго часу заглядаю ў іх слоты, і часам атрымліваецца пагуляць нядрэнна )
@lana888 ну толькі чакаць новых бонусаў ад іх, ад водкі ж было вельмі многа бонусаў – іх усё забралі
@staryydrug Спадзяюся, выведуць) Мне насіпала больш за 2к і без шанцаў зліта. Не ведаю нават, як табе ўдалося так балік разагнаць! Адпішыс, калі выведуць)
@kerv7373 выводзіў некалькі разоў з іх сеткі, мінімальны дэпазіт патрабавалі раней, цяпер не ведаю ўжо якія ўмовы. памятаецца, адыграў не так даўно нейкі промакод і запыталі дэп 25 баксаў каб вывесці 25 адыграных. забіў і заліў усё назад.