Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,336 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@yaroslove Парай якія-небудзь норм слоты ад гэтага правайдэра. А то ніколі ў яго не гуляў, а ў мяне чота зусім не ідзе…
@kerv7373 халявы тут няма заходзьце пазней))
@maltsevic ну я гуляю як і многія, напэўна, butterfly dlossom, zombie outbreak, wild ape, midas, wild bounty, wild bandito, а так – што ў вочы ўпаў і спадабаецца)
@yaroslove Дзякуй, упершыню чую пра гэтыя слоты, але пратэстуем))
@maltsevic я ўвогуле раней з пагардай як бы да гэтага правайдэра ставіўся, але па х 100 там часта ўбачыць можна.
@yaroslove ну вось у мяне таксама фігня, я як бы гуляю больш у папулярныя – пнг, нетент, прагмат, аматик, хаксоу, эндорфіна, релакс і г.д. А ў менш папулярныя правайдэры не суйжуся і гульняў асабліва не ведаю
@evgenys018 паспеў, яшчэ працуе
@nikolay_ Проста не шанцуе! Чаму вы думаеце, што з Вашымі дэпазітамі за ўсю гісторыю на дзясяткі тысяч рублёў будуць адрубляць выплату))). Гэта ж чысты бред.
У покер-доме 900+ накідала з прома, будзем спрабаваць адмываць)
@evgenys018 можаш сказаць хто гэта ?
@evgenys018 Дзякуй, забраў
@dikii1 Ролан ці нешта кшталту таго
@yaroslove пг трэба па 500-600 круціць для заносу, а ў астатнім хуйня
@dmitryivanych95 так я пісаў, дзе максімальны кешаўт, у мяне быў, напрыклад, 3500 руб., навошта мне занос…
@yaroslove згодзен, за апошні час толькі пг софт і радаваў. Былі шаночкі нават, праўда па дробных стаўках
@goldking зараз трэба ўважліва шукаць той самы слот, ужо які раз заўважаю, пакуль той самы не знойдзеш, хрэн што наваліць, і сяджу выціскаю да апошняга, з аднаго слота да 10-15х ад дэпазіту і на вывад, гэта не як раней, слотаў 10 праверыў у двух па 1к х вынес.
@dmitryivanych95 Дык пакуль знойдзеш той самы слот, ужо балансу не застанецца)))
@dmitryivanych95 хз, у мяне так ніколі не атрымлівалася, але праўда і спроб не вельмі шмат рабіў, магчыма варта вярнуцца да эксперыментаў
@evgenys018не, не ведаю такога
@maltsevic а што рабіць , добра калі з дэпа 6-7-га выведзеш, знойдзеш гэты слот
Q5TXJMQ0Q
каз мартин, хз няма інфы што робіць
@md1nosaur учора вось на пінко дэпнуў 3,5 к, праверыў слотаў 5-6, нічога не выйграў, падзліў да 1700, убачыў у relax слот che 3 bears у спін на 10к па 20₽, затым на 6к, 4 бонусы ў агульнай суме на 27к, вю паставіў на вывад 35к, 5к пакінуў, пайшоў па іншых словах зноў зліў, вярнуў, я назад і яшчэ 30к выцягнуў
@yurii88 ды там, падаецца, зноў трэба ўзровень вышэй за дах
@dmitryivanych95 занос прыходзіць калі не чакаеш,абіраеш свае слоты і катаеш а там х.й)захадзіш у рандомны слот і там занос,у ўсіх так або толькі ў мяне?)
@robingood так, канешне так, хаця і любімыя слоты, не-не, ды часам і так