Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,826 Адказаў
|
622,586 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@skwidward13 даўно ўжо не ўводзіў іх
@dinam1tka не расказвай
@dimasiaaa1922 вось і ў мяне тое ж самае – штосьці яны кудысьці зніклі
Р*зьёб. Я тут удзень крычаў што ні кент ні комета не даюць лутбоксы абяцаных па акцыі.. Итог, комета в которую дэпіў так нічога і не дала акрамя беспантовых 30фс за рэал.
А кент у які дэпіў 1 раз год таму даў лутбоксы са 150 ударамі ў рыбака і за бонус адмыў))
@astartes блін, так, кент кентам, але ў мяне ўжо літаральна трыгер на іх “пераверыфікацыю”! Увогуле бред!
Коты ператварыліся ў дно,навошта чакаеце ад іх чаго-небудзь)не разумею людзей)
@misterrobot у Play Fortuna час ад часу за дэп 450 р даюць тры дні па 20/15/15 фрыспінаў без вейджэра, вось гэта я разумею . Play Fortuna калі гуляць на свае – то гэта рэальна фігня нічога не дае, але можа быць гэта ў мяне так супала, так выпадала, што толькі з канкрэтна гэтага бонуса па пару раз было справа каля 5 к мне ў адзін дзень накінула і я пасля выводзіла без праблем увогуле, а зусім нядаўна, што я наогул ашалела, аднойчы так 9 к, а асабліва якраз прыкладна такая сума мне жыццёва не хапала😃, дало
@skwidward13 мне часам там даюць па 2 на дэпазіт па 50 спінаў. І спіны па 27р у прогмаце. За 1000 дэпа 50 спінаў нармальна, калі можна вывесці і спіны не згараюць
@skwidward13 як вам там яшчэ не адрубваюць бонусы – варта было аднаразова вывесці грошы, і плашкі для ўводу промо як быццам і не было😁
Відаць яшчэ не выводзіў, таму не адрубілі
@maliteg
Гэта як на котах, толькі варта зрабіць 1 вывад і ўсе блокі бонусаў
камрады цікавіць пасля дэпазіту на бонус або казіно х апублікуйце калі ласка…
@dangeraut
Паспрабуй апошнія актываваць, здаецца, яшчэ працуюць
@artem2801 а дзе яны? На апошніх двух старонках не знайшла..
На Бонс таксама б узяла
ёсць бездэпы куды-небудзь працоўныя ?
@hgsdtv дык не тут глядзі, у суседняй тэме пра бездепы🤗😜
@jimyk55 там на джеттон.
На Бонс і Ікс няма.
Увялі мяне ў зман..
Усе шукаюць бездэпы))
@mihail666 ёсць але не тут😁
@robingood не кажы такое слова, сляза навяртаецца
@mihail666 навошта яны табе патрэбныя ))
@robingood згодны, ужо як даўно сталі
@robingood да, я думаю пра катоў, ужо даўно пара зачыніць тэму, і больш ніколі не падымаць .
Прабачаюся, не па тэме, учора такая думка прыйшла, калі ў казіне ў мяне падключаная двухфакторка, я выдалю з прыкладання гэты каз ( т.е кода не будзе), то ўжо ўсё, пра гэта казіначэ я магу забыць?)
@yaroslove праз тп можна адключыць