Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,891 Адказ
|
626,322 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@regnl1k мяне на аснову ўжо 3 гады не шлюць, пасля таго як акк абрэзалі)) Толькі па 50-100 руб выпадае ў розных акцыях, тыпу як зараз ідуць хвалі фрыбетаў або навагодняя)
@yaroslove а ў мінулым годзе была нейкая акцыя. Быў баг ці што, але мне ўпала 75 к. Паставіў на міні-футбол з кф 2.04 у лайве. Зайшло. Вывеў. Больш нічога не шлюць)
@maltsevic гэта яны могуць. Зараз ёсць 2 акка. Адзін сябра. Туды часам шлюць розныя плюшкі, але не асабліва цікавыя
dqm2OkDNl – Booi з лутбокса, 1 актывацыя!
@regnl1k Раней памятаю пастаянна дасылалі і на дзень нараджэння, і калі акк неактыўны, то кожны тыдзень прысылялі, заманвалі, маўляў вяртайся ў гульню. Цяпер ужо нічога гэтага няма, канторы скупыя сталі) адзін Фонбет яшчэ нешта дае
Дарэчы пару дзён таму ў Буй у падарунках была пачка фры-спінаў 20+15+15 за 500р деп. Вагер х45 макс він х15 ад атрыманага пасля фры-спінаў.
Слот Quest of Immortality ад Нетент. З прыкольнай механікай.
І ўсё было б нічога… але спіны выдалі па 80р. Я аж прыфігел ад такой шчодрасці.
З першых 20 спінаў набіў 8к. Адыгрыш праўда конскі х40. Але затое макс він ужо прыемны 120к.
Так што калі хто грае ў Буй глядзіце ў абодва. Можа камусьці яшчэ такія ўпадуць.
так там жа нельга адгадаць якая стаўка будзе
В буе канечне так сабе прамакоды , адзінае за дэп 500 даюць часам па 50 спінаў у пірамідзе ад NetEnt з макс выйгрышам 45к , вось гэта я разумею
@maltsevic дзіўна! Я ўвогуле ў Winline не депаю, толькі бездепы стаўлю, калі прыходзяць. Ну там лажа выпала, 100 руб !
@gans2115гэта другая хваля акцыі “мора фрыбэтаў”.
я таксама не разумею, як можна пастаянна дэпіць у Вінлайн – жудасная лінія, мала падзей, і нейкае зусім нязручнае яно
@maliba88 лінія напэўна найгоршая з усіх контор. Вельмі доўга там ставіў.
Винлайн, нармальна толькі для фрыбэтаў, мне больш за ўсё ў свой час падабаліся 1x і мелбет, але потым у іх нешта пайшло не так, ці то з ліцэнзіямі ў іх было.
Мяне лінія нарм, т.к. я ў стаўках, як у казіно, т.е. стаўлю па 100 р. мінімум на каэф. 50 па тыпу ТБ 1.5 у першым тайме ( не заходзіць, але і не абідна). Да гэтага ў бетсiці сядзеў, там лінія зручная памятаю на што паставіць.
@yaroslove А, ну калі так гуляць, дык у любым можна экспрэсікі складаць, дарэчы, бетсіці ніколі не спрабаваў, назва як бы не заходзіла.
@maliba88 леон ру БК. Топ! Фрыбеты бываюць, галоўнае не на адзінар, можна ставіць любы экспрэс, але ўмовы прачытаць варта спачатку. Там трэба, каб хаця б адна падзея была пастаўлена з каэфам ад 1.7 да 3, астатнія нават не маюць значэння. Галоўнае ўмець чытаць умовы і ўсё.
@Sinaloa пра леон ру нібы нават ніколі асабліва не чуў, гэта такая аранжавая, там яшчэ мячык?
А, паглядзеў у інтэрнэце, там чырвоны, але так, мячык то ці калі пірацкае кіно глядзеў, бачыў у ім рэкламу, мячык запомніўся
@dikii1 а потым яны рэзка перасталі выводзіць і закрыліся, так?)
@kyann911 Не ведаю як можна аб ім не чуць, калі нават на нашым сайце пра казіно пра яго ёсць інфа і скідаюць прамо) Да набяры ў пошукавіку “леон ру бк” проста, а то пра нейкія мячики яшчэ пытаешся..
@mdonnieну выглядае не зачыніліся , але выводзіць перасталі гэта дакладна
@mdonnie яны працуюць і зараз
@belbetwinetну я таксама не думаю што яны зачыніліся я проста пасля гэтага і не заходзіў туды
@dinam1tka навошта сваю рэфку кінуў ? бан
ёсць на хани мани промо ?
@skwidward13 у гэты чэк ніяк інакш не зайсці, можаш другую рэфку знайсці і зайсці па ёй)