Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,838 Адказаў
|
573,010 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На джеттоне зараз у інстаграме прамо раздаюць, калі што. Чэкуйце, адзін дэп патрэбны для актывацыі. Валер, канешне, у іх вялікі, але я адыгрываў.
@brabrobrob але адыгрываць няма дзе – усяго 5 слотаў(
@animus640, Gems Bonanza добра гуляе, круты слот, копія The Magic Cauldron, я там і адыгрываю
ZOOMA цяпер пачала актыўнічаць – амаль што кожныя 3 дні ёсць промакод у тэлеграм-канале, раю сачыць. Толькі ўключайце апавяшчэнні – яны злятаюць вельмі хутка. Але калі браць адразу – паспеяце. Вагер х1.
@brabrobrob а што за прома
@ksanavegas94, на фрыспіны, часцей за ўсё 50 ФС па 0,1 даляра
@brabrobrob калі бачу пра гэта казіно, адразу здаецца, ці не блытае чалавек:))) ёсць zooma , ёсць zoome, прычым у другога рэйтынг вышэй ⬆️:))) Усё хачу паспрабаваць, але да канца не разумею, куды ісці, у якое з іх!!:)))
@Appolo тут усё нармальна 5% гэта тыя, хто без доўгаў былі, астатнія 95% з доўгамі і ашуканцам не зацвердзілі крэдыты))
@maliteg
Прынцып дзеяння-Лепш самому набраць крэдытаў на сябе,чым на цябе набяруць ашуканцы))
Я так зрабіў яшчэ ў 2016 годзе,з тых часоў КИ забітая ў хлам,ашуканцам хуй з маслам))
@dousen00 – калі патрэбны 4luck coins –
Складзі свой ТОП 10 казіно і атрымай 400 поінтаў .
@slon975
аналагічная сітуацыя была) але нешта мяне паўпалегальнае існаванне падза*бала. )
@Appolo
У такіх казіно з ліцэнзіяй Вялікабрытаніі быццам RTP заніжаны,яны падаткаў купу плацяць,і заніжаюць RTP.Я такую гісторыю чуў ад уладальніка трулаба ў Вітуса на канале.
@caddet Тут пісаць ТОП?
@dousen00 /news/sostav-svoy-top-10-kazino-i-poluchi-400-pointov/
@caddet гатова
@dousen00
чакай – хутка залічаць) поінты
@seven_mars дэпаў не было
@batyr
ну раз не было-значыць па іх палітыцы не прадугледжана – нічога новага
Медыя ад удзельніка
@slon975 без масла:))) ,з маслам няхай банкам будзе…
@slon975 таксама самае, прыблізна ў тым жа годзе набраў на сябе крэдытаў і мікрапазычанняў па поўнай, каб у казік дэпнуць, цяпер больш не даюць, даўгі пагашаю паціху, адно добрае, што больш не адобрываюць і не перажываю цяпер, што нехта крэдыт возьме на мяне ))) на шчасце не такія ўжо вялікія сумы браў, менш за 200к браў, але і х3 ад сумы таксама не ахці ў мікрафінансах плаціць
Ці ёсць на Gamma прома бездэпа?
Хто-небудзь ведае, што за слот?
@artem2801ў групах тг іх звычайна постяць
@brabrobrob Не)у мяне гэта топ-праект, дзе я ў плюсе)і выплаты імгненныя.