Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,838 Адказаў
|
573,010 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@maliteg пацаны ўвогуле крутыя)))
@lana888 перад тым як ісці туды ў тг канале ёсць іх група і чат,там ёсць менеджар,пытаецеся ці ёсць бонус на дэп,вось яны там раздаюць.Не трэба тут пытацца,гэтыя коды за хвіліну разбіраюць.
@lemonad83 вось вышэй напісаў.
@robingood не дзейнічае
@robingood я апошнім пытаўся, а не на дэпазіт. І шмат разоў тут пытаўся і людзі кідалі коды.
@batyr што не сапраўдны?
@lemonad83 апошні толькі ў сераду і чацвер,на іх тг канале і называецца дэшыфроўшчык.Там трэба паспець.
Ёсць на рамен апошні дэп?
На гарэлку ёсць якія-небудзь приколы ?) Ці яны такім не займаюцца ?)
@lian0603 на водку не бывае промо,толькі накіды ад стримероў.
@z1vert Яны-то выводзяць без бубна, а ты свой не ў тую тэму запіліў…
Хлопцы, на гэтым сайце ёсць усё: хто як выводзіць, хто як з бубнам танцуе, ёсць скаргі, ёсць водгукі,!!! НА КОЖНАЕ ГЛЯДЗЬ КАЗІНО!!!! ВЫ ЧО, ТУПЫЯ? ЛЕНЬ ГЛЯДЗЕЦЬ, ПАЛІСТАЦЬ, ПРАЧЫТАЦЬ!!! ВЫ ГЛЯД, УЕГЛОТЫ, ЗАБАВІЛІ ЎЖО ЎСЯКУЮ ДЗІЧ ПІСАЦЬ!!!!!
@robingood
да не толькі дэшыфроўкі, бывае сюды скідваюць паследепныя
@olvlav я ведаю,но рэдка.Я сам на днях скідаў такое прома
SUMMER2WIN
bons хз што дае)
@t1pt0p вось бы такое на Джой, Ікс і Рамен
У мяне ў сетцы паўсюдна бан бонусаў(( Хапіла пару раз выцягнуць з промікаў, і потым далі бан на бонусы, у джое і иксе раней часта гуляў, а як бонусы прикрылі, перастаў)
@lian0603 ні разу не бачыў прамакоды на водку
@misterrobot пачулі мінусы казіно, вось і далі бан 🙂
@misterrobot ты хаця б пару раз вывадзіў) а я ў рамене 1деп і адзін вывад і ўсё, бонус адключылі)
@z1vert што за промік, што дае?
Жадаючыя, заходзьце ў буй, вісяць 10 фрыспінаў.
Я ў Рамене бездэп адмыў, прайшоў верыфікацыю, зрабіў дэпазіт праз крыпту ў тронах(1000р) і вывелі праз 2-3 гадзіны. Пасля гэтага яны яшчэ патэлефанавалі, я пагаварыў каля 10 хвілін і яны яшчэ на акк 20фс накінулі бездэпа:)Шчодрая кантора на падарункі:)Другі праўда ўжо зліў, не змог адыграць)Прыемнае ўражанне пакінуў Рамен казіно. Часам прыходзяць яшчэ падарункі, але часцей за ўсё на дэпазіт)
@endo0 депаў 10 без вываду табе моцна пашанцавала, у мяне ў Рамені зусім нічога не гуляе…
@endo0. Клас , ну ты здзівіў !!! А я таксама кучу адмыў і вывёў !!! А ДАВАЙЦЕ ЎСЕ ПІШЫЦЕ КТО ШТО АДЫГРАЎ І ВЫВЁЎ, ІЛІ ПРАІГРАЎ , ІЛІ ЯКАЯ СУСЕДСКАЯ САБАКА ПРЫГOЖА!!!!
@endo0 што за сетка? вериф – правы проста падыдуць або трэба пашпарт, селфі з пашпартам, квітанцыя, другая квітанцыя, скрыншот кашалька?