Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
624,789 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@koles163rusreg Прывітанне, адкуль гэтае прамо, і які ў яго макс кешаўт? у інфе бонуса не напісана
пакуль яшчэ варта рэгіцца
@motorv віншую з вывадам
@valera57 ты ўжо які аккаунт стварыў? Зноў 100 старонак спаму ад цябе чакаць?
@valera57 Ну ты родны, асцярожней
@webz1k там напісана максімальны выйгрыш х3 ад бонуса.
Я не адмывала
@federicco тут жа ёсць рэйтынг норм казіно
@dangeraut нават назвы такога не бачыў
@valera57 ідуць другія суткі змагаюся з верифікацыяй адмяняюць вывад
@dimasiaaa1922 небяспечна такія бонусы актываваць
@dangeraut я следжу за амаль усімі новымі казіно, а гэта прапусціў – магчыма яно левае, але гэта не дакладна
@valera57 Та рэйтынг – адно, а парады бывалых – гэта ўжо іншае
@valera57 я ўчора атрымаў папярэджанне за актыўнасць) думаю вы таксама заслугоўваеце
@dangeraut гэта скам
@valera57 калі пашту ўламалі, то спачуваю.. не абавязкова, каб пароль быў такі ж, бо можна проста скінуць пароль, гэта датычыцца і іншых кашалькоў і казікаў і т.п
@redsmol67 а ў мяне вось спін 😁 толькі я пакуль не докруціў ,я чакаю вывад ужо 24 гадзіны іх абяцаныя і цішыня . Праверачны вывад быў 3 гадзіны сума 1000р , з дэпазіту 5000р вывад чакаю больш за 24 гадзіны вывад больш за 15000р
@Kapam6ahttp Атрымліваецца, калі ўсюды адзін і той жа пасс, то верагоднасць трапіць у такую ж сітуацыю ёсць? Ці міф?
@rustem777102 Поспехаў з вывадам,што за казік? Ці Гудвін?
@federicco Гудвін, зараз напісаў і што больш за 24 гадзіны, адправілі фін.адзел запыт
@rustem777102 хутка ўжо пройдзе 3 сутак, як паставіў на вывад і даслаў ім фота карткі на вывад
@ewgen99 Адкуль інфармацыя, што гэта скам? Пісалі ж, што хтосьці выводзіў, але ру не выводзяць. Дай інфу, пруфы?
@Kapam6ahttp ды што ты куды лезеш. 2 клоўны разыгралі дурную сцэнку, альбо адзін мудак, стварыўшы 2-3-5 акаўнтаў. Іх усіх трэба баніць. Пара, даўно! Проста не хочацца нават заходзіць на латест ужо, выбачце- але як сметніца стаў.
@dangeraut камрад, я суджу па тым, што пісалі тут на форуме. З гэтых бонусаў нікому не вывялі з РФ, хоць у правілах у той момант не было інфармацыі, што РФ у забароне (мб і зараз няма). Ты з бонуса выводзіў? Дэпазіт не раю рабіць туды
Можа я і не прав хз,справа твая. Адпішысся потым,як усё скончылася)
@dinam1tka мне вывялі праз 24 гадзіны алілуя