Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sinaloa Дзякуй. Так, я сутыкаўся з падтрымкай, якая тыдзень сцвярджала адно, а потым перавзулася на хаду некалькі разоў, у скачку і пачала сцвярджаць наадварот. З таго часу раблю скрыншоты, уся мабілка ўжо засрана.
@motorv Так, патрэбны хаця б адзін дэпазіт там, далей можаш юзаць промікі пастаянна.
А што там было ў казіно Твоё па промакодзе ALOHA? А то я шось паглядзеў у бездепах, думаў пайду актывую, а мне сказалі, што халява скончылася))
На днях чуть не праіпаў 10к.Гісторыя:
Налічылі мне ў адным казі 2000 руб., з вагерам х20, бонус ад стримера. На яго ўкладцы не напісана пра макскэшут. А ўжо пару раз налічвалі, і я ўпэўнены на 100%, што адзін раз я адмыў бонус – на рахунку заставаліся рэальныя сродкі ў суме гэтага бонуса, то ёсць х1. І я так стаў гнаць па 10-30 рублёў Эндорфину, Тандеркик, баланс трымаў, а потым бонус у адным слоце па 20 руб даў 7000, другі слот даў 2000, ну 13 000 на рахунку, то ёсць вагер 40 к я адмываю.
Я спакойна па 50-100 рублёў тупа ўбіваю 13к, каб хутчэй, зніжаецца баланс да 2к, амаль адбіты вагер, і ў канцы падаюць якія-то заносікі да 10к – мяне зноў паднімае, вагер адбіты і на рахунку застаецца 10500, то ёсць вывад не х1, а без максімуму ))))
Вывеў. Амаль усё не ўпёр. Нават не стаў пытаць саппорт, ці ёсць абмежаванне на гэты бонус, раптам ёсць, і гэта баг )))
У гудвіне на адмытую 1000 можна яшчэ гуляць ці толькі выводзіць яе?
@goldking
там праз 10 хвілін ужо скончылася)
salptort
СУКА
салпторт сука
@vitaldeluxe а ў цябе ёсць іншыя варыянты?) Там жа пры вывадзе на карту мінімалка 1500.
@dinam1tka зразумеў,прыняў
Значыць сліваць буду яе)
@sinaloa ліміт
@dinam1tka ну ёсць варыянт заплаціць 500р, а потым ужо і зліць тую паўтары тысячы)
@rustik41 так, там людзей больш чым у сераду. І ў сераду многія пайшлі, думаю, яшчэ і ў сувязі з доўгім чаканнем промакода. А так лепш у тэлеграме, пабліку- sykka апавяшчэнне пастаў у сераду і ў пятніцу, так не прапусціш сам.
@ewgen99 альбо потым вывад чакаць бясконца. На скаргі тут не адказваюць, пасля ўсіх фотак вывесці ўжо 1,5 сутак не могуць, такая латарэя наогул не патрэбна
@mdonnie ён нейкі час трымае,потым усё роўна зліе,я так думаю
@sinaloa да ну і тып усё ок будзе? У мяне так не працуе чот
@federiccoА ты з першага разу хіба не зразумеў, што я напісаў?! Усё ок. Калі што, я там напісаў пра пэўнае казіно- sykka.
@federicco таксама не працуе
@sinaloa
Ну бязсэнсоўна ж кідаць сюды гэтыя промікі, іх блакуюць у тэлеграме за пару секунд. Проста каб пафлудзіць, каб ты напісаў і табе адказалі – ліміт?
@mra4ko для цябе бяссэнсоўна, для іншых карысна. Ёсць людзі хуткія, але, дапусцім, прапусцілі. А тут бац, я пра тых, хто ў тэме, хутка паспеў увесці прома (хто падпісаны на гэтую ветку). Так што тваё меркаванне ідзе на хуй.
@sinaloa
Зайдзі ў тэлегу гэтага казіка і ў чат і паглядзі, у які час публікуюць промік і у які час у чате казіно пішуць – ліміт. Гэта яшчэ погрэшнасці на паведамленні. Ты проста фізічна не зможаш сюды сцягнуць так, каб яго тут заюзалі. Я з дублёў не паспяваю заюзаць, калі тэлега на фоксе і адкрытая, а ты пакуль сам заюзаеш, пакуль пройдзе фрод тваіх тармазоў і публікацыі на форуме, пакуль людзі абнаўляць старонку і ўбачаць яго.
Зарэгістравалася на гэтым гудвіне, пару прома ўвяла, нуль) вырашыла дэпазіт зрабіць пад 100 фс, не прачытала ўмовы блін)) адыгрыш аказаўся за свае
@mra4ko да жалко что ли что кинул промик? Ну не успел не успел…. Иногда я и сам успевал если конечно сайт уже открыт…
@mrakobes777 яму проста трэба да каго-небудзь прычапіцца, такі чалавек. Не ведаеш яго што ль) Я, дапусцім, адмыў бонус, а скінуў бы ўсім тым, хто мог бы і паспеў, але гэты хер улез проста так. Хто яго аб гэтым прасіў?! Сапраўды – ніхто!
@sinaloa быццам пісалі на 1200 актывацыяй, так што цалкам рэальна паспеваць… Тут аднойчы на розныя рамены і ад казіно х і джой паспявалі скідаць) а там усяго па 100, 250 актывацыі было і тое ўмудраліся паспець)