Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Шкада, што я апазніўся на ўсе фрыспіны ў ХаніМані, але ўсё роўна вялікі дзякуй! Я там яшчэ ні разу не адыграў, хто тут адыгрывае?
@artak_d
у мяне ні разу не атрымалася
Я нават палову ні разу не адіграў, як там адіграць я хз.
@artak_d
9 дэпоў) штук можа 10-15 промікаў і вось яны як бы тут налічылі ўсім 50фс з макс віном 100к) у выніку з яго падняў 15к і пры вывадзе адрубілі бонусы))))
так што вывесці дадуць толькі 1 раз.
дзе браць бонус-коды, гугліць?
@artak_d Зарэгістраваўся, каб вам сказаць дзякуй удзельніку пляцоўкі за бонусы на ХАНИМАНИ. Вялікі дзякуй! Я сёння адмыў адзін і менавіта тады, калі патрэбныя былі грошы. Стаяць на вывядзенні, паглядзім, як і што будзе.
@didier34 у гэтай тэме і ў суседняй людзі выкладваюць, а вось дзе яны іх бяруць не расказваюць.
@irisvich7 я яшчэ ні аднаго прома не адыграў… Слотаў крытычна мала😏 Хаця б звычайных сабак дабавілі б)
@skwidward13 Цікавая тэма, дарэчы. Я б таксама за яе паслухаў і ўвогуле пра ўсю сетку.
@skwidward13 ён ім і застаўся, многа магу расказаць пра ўласны вопыт некалькі гадоў таму і + асабістыя назіранні і інфа пра гэтае “завядзенне”
@motorv ну вось адзін чалавек ёсць, і ўсё?я проста разважаю ўносіць туды дэпазіты ці не.
@kobrra13 не саромейся, усё сваё )
@artak_d да што разважаць, стандартнае казіно з гэтай сеткі +- усе адн і тое ж, але ў мяне асабіста гуляе горш за ўсіх астатніх і толькі тут я ў мінусе. Нядаўна быў першы вывад з 10-га дэпазіту) але гэта ўсё суб’ектыўна, бо ў іншых таксама не гуляе скрыптабос і г.д. Ну і як у ўсёй сетцы пры вывадзе на крыпту здыраюць някуёвую камісю прыкладна 10%
што да селектара – раней так, быў скам, больш за 5к не выводзілі (а пару разоў нават на іх кідалі, цяпер здаецца нарм больш-менш, за апошні паўтары года праблем не было, слоты арыгінальныя, ліцуху прыкупілі, 120 адтуль за пару дзён зняў нядаўна. адзіны нюанс – акуратней з іх бонусамі з розных колаў, правілы трэба прачытаць, ну і ў саппорце апошнім часам проста гародніна
@swaggg Што да вывадаў і Правіл – згаджаюся на 100%. Пра ліцэнзію не ведаў.
Скрыптовымі слотамі сабралі з народу грошы і цяпер ліцуху купілі)
@vitaldeluxe Дзе тая перспектыўная контора, у якую ўкласці вольных полляма ?)
@kobrra13 напішы гэта ў водгуку пра казіно, там і пачытаем
@dmiitriiy у банк пакладзі і няхай працэнты капаюць,а онлайн-казіно не маюць перспектыў)
@motorv Напішыце нам сюды, калі выведуць.
@slon975 у тэмку сапраўды часта на гэта трапляю і зліваю, якіясьці капейкі акругліць думаеш, хочацца да роўнай сумы і на вывад і ўсё – пасля гульня не ідзе, у выніку зліў .
@dmiitriiy БКС
@luda010676 ты там у плюсе?
@vitaldeluxe так сбер , яндекс і г.д. , усё брала на зніжэннях, сачы за курсам + дывідэнды…
@1deposit там усё проста калі ў календары стрэлка то гэта бездэп актывуем яго і адыгрываем у раздзеле гульня на бонус там спіс слотаў зверні ўвагу на левы ніжні вугал у слоце ( гуляць на бонус ) жмі на яго і ўдачы…