Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olvlav
Можа ты прагуляешся ў бок куя?Дарогу сам знайдзі.
@slon975
А што ты ўспрымаеш як дзяўчынку? Я проста так гэта напісаў? Ці вы тут па тэме казкі расказваеце?
Rqaz04Losob7 ramenbet
heWLx
C85vh
pxBKm
52dkT
jDNMh
gJER8
U6WdC
yDiLF
LQH3G
4CHwj
ISmwi
uYKvw
2kcAu
8NemY
FxSHY
vaiLP
NSyMF
WriqZ
GIZBO 1К
Народ, хопіць флудзіць, за€балі фігню пісаць адно і тое ж!
@olvlav
Дык я не ўспрымаю,мяне пафіг на цябе.Ты людзей не абражай,назваў чалавека трансам,і мы тут размаўляем па тэме казіно і часам на розныя тэмы пра казіно і бонусы,а флуд тут заўсёды было да кучы.
@slon975
А ну ты з тых, хто бачыць, што на вуліцы смецце кідаюць, і з-за гэтага сам яшчэ больш насрае.
Шмат хто ведае, які тып за клавішамі сядзіць. Ды і, судзячы па паведамленнях, гэта ўвогуле твой фэйк. Не сцвярджаю, але калі праверыць вашы паведамленні і актыўнасць, прыкметы падабенства ў вас ёсць
@olvlav ты што вася ?
@slon975 у гэтага “чалавека” тут мультов куева туча, і не зразумела – дзірка там паміж ног ці яйкі балтаюцца. А для зносін – чат і флудилка ёсць, тут абмеркаванні бонусаў
@olvlav мы проста знайшлі агульную тэму і пагаварылі пра свой вопыт у казіку
@hgsdtv
абавязкова яшчэ і на НТВ рэпартаж гадзіны на дзве зробяць пра перамогу над злом
PAINTER1 промо LEON
@olvlav
Я з людзьмі пра казік размаўляў, што табе трэба? Ну ідзі ў модэры і чысці, калі ты такі тут выканавец правілаў, ахоўнік)
Аха, фэйк, ну правядзі следства))
Шмат хто ведае не азначае, што так і ёсць, не падстава абражаць каго-небудзь з нічога, увалiўся ў размову і назваў чалавека трансам..
@slon975 да забей на яго , відаць жа што чалавеку не хапае ўвагі сядзіць ругаецца ўвесь такі правільны xd
@ewgen99
ну я і бачу прама на 100% усе толькі і абмяркоўваюць тут бонусы,всегда і бясспрэчна
што ўсе маўчаць ? хто-небудзь узяў на Леон бездеп ?
@skwidward13 напішы люстэрка, калі ласка
@hgsdtv 7026 кропка info
хто-небудзь ведае за селектор ? што то яго ўсе сталі рэкламаваць а раней здаецца ён быў скамам
@skwidward13 не актыўны ўжо, ну ў мяне
@yaroslove таксама неактыўны ўжо
@yaroslove значыць скончыўся
STEKLO мёд 50fs
Ад дешыфроўшчыка х казіно дало 1300(пашанцавала, бонус даў) пасля поўны зліў, нічога не згуляла, абідна