Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@slon975 Я калі 800к выйграла, то таксама да ляма хацела. Але і перабіраць пачала знатна, ставіла па 3к, 5к. Я калі доўга кручу, у мяне з мазгамі нешта адбываецца, як 25 кадр, зомбiруе.
@lana888 так стаўкі 3-5 к страшна
@skwidward13
так заўсёды надзея ёсць што вось зараз іншы слот дасць і г.д.Потым калі падняў да 50 і зліў да 20,заўсёды хочацца вярнуць да 50.
@skwidward13 яго няма
@slon975 таксама правільна, у мяне часам атрымлівалася вярнуць колькі было
Нядаўна ў іксе з дэшыфроўшчыка вывяла норм. А бонус даў каля 120р
@hgsdtv зразумеў, дзякуй, я думаў як у буі х1 хаха
@lana888
і мяне так сама, я таксама хайроліў па 5к за спін, прычым у якім-небудзь канчаны слот. Як заслона перад вачамі. Там сапраўды мозг нейкім чынам нелагічна пачынае працаваць, ты ўжо не кіруеш сабой…
@slon975 калі вып’ю – толькі такое бывае, але і тое шчасліва выйшла, на вавадзе купіў адзін бонус у монейтрейне 1 за 800 рублёў, даў х6000
і яшчэ памятаю ў space 2 купіў за 5000 руб бонус, дало х3000 па 20 руб
@skwidward13
Так,бывае і атрымліваецца,і нават па некалькі разоў,сліў-камбек,сліў-камбек,потым проста можа наступіць тильт і хайрол,бо ўжо заіпаўся круціць))
@skwidward13
А я не п’ю ўжо 6 гадоў, і такое ў мяне часта праскоквае. Калі б я выпіваў то зусім не выводзіў)))
@skwidward13
Я увогуле перастаў купляць бонускі,бывала некалькі раз зліў па 200к у пакупках,таксама тэма такая,фіг спынішся,здаецца вось-вось зараз то дакладна дасць)
@slon975 ну не піць 6 гадоў это ўжо дасягненне !
@slon975 так бывае, калі ўжо проста разумееш, што нічога не атрымаецца і проста ўжо покуупаеш бонус або докручваеш на вялікай стаўцы
@slon975 а ў мяне бывала такое, што 2-3 месяцы гуляючы ў слоты і выбіваючы бонусы яны давалі х0-30
я выбіваў топ-бонус у Анубісе ад Хаскава ён мне даў х1
@skwidward13
Засталося кінуць гуляць у казік,зрабіць дабл кіл)
@slon975 я яшчэ даўно хацеў сысьці пасля добрага заносу , у выніку выйграваў 1кк і не кінул гуляць
відаць залежнасць моцная , азартны я чалавек
А можа ў флудылку дружна стартанеце з гэтым трансам?
@skwidward13
Ну я не купляю, але я і максвін не лавіў ніколі, максімум х5к разы чатыры лавіў у эндорфине, а так у прагмат (мой любімы) колькі бонусаў я выбіў не больш х2000 лавіў. Хаскав увогуле не гуляю, а яшчэ раней гуляў у пуш гейминг, там таксама часам выбіваў па х2000.
@olvlav хто транс ?
дайце спасылку на флудылку, калі ласка, я не магу знайсці
@skwidward13
лана які