Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,850 Адказаў
|
573,349 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pokerface Ад душы за падгон, брацкае сэрца!
@eduard065 Вывеў з 4 промікаў 6500р праўда з крыптай давялося разабрацца ,а так хутка вывеў дзякуй
@dron280 віншую, ды там нічога складанага і ў крыпце, так што
@dangeraut на будучыню, на форуме забаронена абмяркоўваць усё, што датычыцца абходу блакіровак у адкрытай форме… Сапраўды адсюль усе гэтыя “віні-пухі”
Пішы скаргу ў спецыяльным раздзеле, яны ўсіх скамяць на выплату, як я зразумеў яшчэ ніхто нічога не атрымаў. Калі ўладальнік той жа, што і раней, то праз скаргі выплацяць.
@dron280
Я вось у jeton ніколі не дэпаў, ўводжу прома, піша для дэпераў.
Ніхто не ведае, калі закіну мінімалку, змагу гэтыя прома скарыстаць?
@olvlav калі іх не разабралі, то так, але я не магу сказаць, ці засталіся там актывацыі яшчэ
Я думаю, як і ўчора, да самай ночы вы не ўвойдзеце, яны спецыяльна адключаюць сайт.
камрады кіньце дэшыфратар на х казіно казіно бонс.дзякуй…
Гудвін вывёў на карту 4900, як-то не верыцца
Ну і добра, значыць праз скаргу і на Піастрыкс вывядуць і тым, у каго там ёсць вывад на крыпту, таксама зробяць.
TDH183 Гудвін
Як па мне, гэты Goodwin – скам, зараз зноў у іх сайт знік, мякка кажучы, гэта не выклікае даверу…
@nikolay_ а яна ж ці ўражвала давер? Казіно без ліцэнзіі, калі не памыляюся
Рэальна клоўнская кантора, хтосьці яшчэ верыць, што яны вывядуць больш за 5к?
Забыў падпісаць першым пяці…
праверце сетку котаў даюць без дэпа але не ўсім
Чакаем рэборна ртп. і гсч. або пакуль падрастзе новае пакаленне багатых лудзікаў, з-за ўсіх падзей, гульнявы пул змяншыўся ўсюды, ад гэтага ўсюды ўсё перастала гуляць, калі пачаць успамінаць, то раней трава была зялёней… А зараз бардак і хаос! Але пры любым раскладзе я вам усім жадаю фарту і прасвятлення! Усе мы з вамі ў адной лодцы, хз. што мы іншы раз дзелім… Так бывае задумаешся і ўсё становіцца відавочным і празрыстым! Соры за флуд, але рэальна так і ёсць!
@eduard065
учора яшчэ скідаў
пасля бонуса аддача нулявая😃
@dangeraut
на бонс ня бывае дэшыфравальнікаў
YTxwlmP буй, хутчэй
усім прывітанне, а сайт Гудвін працуе?
А ты паведамленні вышэй не чытаеш? У ўсіх ён недаступны адразу пасля выхаду паста ў ТГ, яны як спецыяльна яго адключаюць.