Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dron280 нармальна, я браў 6 і 1 адмыў і вывёў з яго 9к, удачы, заносіце там
@fktrctq7503 nolimit, hackaw усю ноч спрабаваў загрузіць у сетцы джоя, бяссэнсоўна. РКН, падаецца, прачнуўся і вырашыў зарплату адпрацаваць.
@eduard065 дзякуй паспрабую можа што атрымаецца , шкада што ўсяго 5 слотаў там на атыгрыш бонусаў
@dron280 да там толькі 5 слотаў дзе можна адыгрываць промакоды за бонусны баланс
@eduard065 а ў якіх слотах гулялі?
@dron280 гуляў у слоце Power of Thor megaways, добра гуляў, і нейкім чынам узяў на латэст бонус 2500р ваґер х35 і кэшаўт там быў х20, таксама ў тым жа слоце адыграў за 3 гадзіны
@eduard065 паспрабую зараз гэты слот
@dron280 шчасця вам
@nicko1ay у мяне ўжо тыдзень акрамя play n go ніякія правайдэры не загружаюцца + палова казікаў. Даводзіцца з расейскім вініпухам))
@seven_mars вось тое самае, без віні рф не грузяць слоты
@eduard065 дзякуй, адыграў 1 промакод, на баланс упала 3000р , на іх можна працягваць жа граць?
@dron280 так, здаецца, можна, ну я таксама як адыграў бонус пайшоў ужо гуляць на рэальны баланс, да 9к падняў і вывёў за гадзіну на крыпту
Якія ж вы ўдачлівыя) з двухсот рублёў раскручваецца ў вас… У мяне ўсе промікі ў нуль
А па якіх днях паследепы ў джой і ікс хто памятае? Сёння павінны быць?
@nikolay_ Прывітанне бро! ( хлопцы сорры за флуд) глянь, калі ласка, у агульны чат на форуме і альбо прывітанне ў сябры / запрашэнне скінь, я трохі забыўся, як гэта робіцца.
Падкажыце, на Dragonmoney як кэшбэк налічваецца ?
@nikolay_
Калі пра дэшыфроўку, то звычайна серада і чацвер
@nikolay_ прывітанне, па чацвяргах дэшыфр
@karasik Па-першае дзіўны выбар тэмы для гэтага пытання, калі скарыстаецеся пошукам то ўбачыце – ёсць тэма абмеркавання гэтага казіно. Па-другое паглядзіце на рэйтынг гэтага казіно – катэгарычна не рэкамендую там гуляць.
@eduard065
па серадах таксама, заўсёды два дні запар
@karasik Па нядзелях, на працягу тыдня павінны быць злівы, і рахунок у цэлым павінен быць мінусавым. Астатняе ў іх у чаце спытайцеся
@artak_d
Мда, яны скатыліся, нават не ведаў, што ў спісе назірання
хоць не так даўно два кэша депнуў, 50к вывеў без праблем
кароч, цяпер туды і нагой не ступлю
@olvlav не ведаю, ці быў драгонмані добрым казіно калісьці, але факт на твары: многія казіно скатыліся або толькі набіраюць разбег да гэтага дзеяння. Насколькі радзей тут з’яўляюцца бонусы і як яны “прыгожа” мыюцца з банамі..
Як сёння зайсці ў Гудвіна?
@artak_d
увогуле я даўно і ніколі праблем не было
ну зразумела што лепш больш там не гуляць, званочкі ёсць, значыць міма