Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,840 Адказаў
|
573,167 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто гуляе ў казіно Лев – правярайце ўкладку «Бонусы»: далі 1000 балаў, іх можна абмяняць у касе на рублі, калі хто не ведае – у мяне выйшла 120 рублёў))
Вось і ўся bet4win. Я адмовіўся прадастаўляць відэа з іншага тэлефона, бо ў мяне яго няма. Вынік: -66к і блакіроўка акаўнта
@jerixlex скаргу ствары, паспрабуй. Можа пашанцуе.
@vernonveo, ну такое, не вельмі)
@vernonveo ці я адна, здаецца, не атрымала)))
@boss1711
@ELENA2317
Не пішыце ў гэтую тэму БЯЗДЭПАЗІТНЫЯ КОДЫ (без абмеркаванняў) нічога акрамя бяздэпазітных прамо. АЛЛО
@jerixlex што за відэа з джругога тэлефона? ты можаш запісаць экран тэлефона, калі яны просяць зняць працэс уводу ў банк і гісторыю пераводаў з чэкам
@jerixlex ну гэта ўвогуле нейкае дно, звычайна баняць скам-казіно, калі не хочуць выводзіць, а тут за деп і блок.казікі з’ехалі з розуму
@brabrobrob што значыць не вельмі?то бок 10 фрыспінаў па промакоду,которые дадуць нуль гэта нармальна,а 120 рублёў гарантована,каму паслалі не комільфо)
@vernonveo гэта называецца,што хочуць,то і робяць па сваім меркаванні)
@ksanavegas94 ну там у іх нейкая дзіўная палітыка)іншы раз дэпаеш, дэпаеш і нічога, а бывае не заходзіш і шлюць бездэпы і ў коле яшчэ выпадае бездэп, дзіўнае явішча
@vernonveo Пагаджуся!
@vernonveo а навошта “дэпіць і дэпіць” у такія скрыпцягі? Ці сапраўды спадзяешся ў гэтых вулканах выйграць? Яны табе раз-два капейку дадуць, а потым рубільнік цягнуць
@ewgen99 Жэнь, я адправіў Леніну, Нату і Проніну спіс. Не спрачайся з імі, бесталку, хай модеры самі вырашаюць!
@ewgen99 ну пра дэпаць і дэпаць гэта,канечне, моцна сказана)имею ввиду условно есть 2к-я их разом заліваю ў норм казіно,а тут у вулканы па 200 рублёў дэп дадэп 10 раз))вось такі вось піруэт)
Booi з 10 фры-спінаў вывеў 4100.
Задэпнуў у Хані мани і тут выдало)
CWSNT18T
GOLDBET LION
Спробуйце можа быць індывідуальны.
@umbrella1981 ўжо відавочна адказалі, але раптам – не
х1.
я паставіў на ТБ 10 Баварыя і ў выніку атрымалася – абнуляўся)
@skwidward13 Што ў іх там нармалізавалася? Яны не рэагуюць ні на адну скаргу тут. Мне з дэпазіту адмянілі вывад і накінулі х10 вагера. Я ўжо пакідаў тут скаргу. Тэхпадтрымка зусім не адказвае. На маё пытанне адказалі, слава богу. І сказалі, што цяпер такія правілы)))
@gonfired21 не працуе ў мяне
@ewgen99 звычайна ў такія казіно кшталту Эльдорадо робяць часта, але там жа капейкі, па 100-300 руб! У мяне, напрыклад, у такія рука нават не цягнецца дэпнуць, нават 1000 руб! Ім хапае 200 руб, але бывае па некалькі разоў.
Хоць, шчыра кажучы, я ў такія гуляю толькі з-за гульняў, якіх няма ў іншых казіно, напрыклад гиант, красная шапка, гэта тыя, што з двума палянамі.
@evgenys018 мне ўвогуле забараніла падтрымка ім пісаць, нават не адкрываецца.. хацела, каб акаунт разбанілі, дзіўлюся, як людзі адтуль выводзяць .
@kristina1997 А партнёр гэтага казіно, як я зразумеў ён адзіны хто стріміць і чый рэфералам я стаў увогуле неадэкватны. Я ягоных дзеянняў так і не зразумеў. На маю адэкватную прэтэнзію і пытанні, у чым уласна справа і чаму так паступілі. Ён проста кідае мне ў адказ малюнак , што я п…рас. І выдае бан у канале. Вось і ўсё.
@evgenys018 ахаха, жах, я яму таксама пісала, растлумачыла ўсю сітуацыю, ён сказаў, што я казачніца, і зрабіў скрын майго імя, і адправіў у чат, але я сапраўды не зразумела, навошта ён гэта зрабіў😅 Карацей, я туды і не сунуся больш, без сэнсу
Рэальна пашанцавала тым, хто аб’юзіў гэтае 💩 – хоць трохі падзарабілі з гэтага Казу, а зараз бан, направа і налева, фігня, а не Каз