Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,843 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@sharik02 З бездэпазітных? Не ў курсе, ці ёсць у іх зараз актыўны бездэп промакод за рэгістрацыю?
Яны брудныя і падлыя людзішкі. Напісаў чакаць 2 месяцы і кінуў мяне ў штучнае чаканне, дзе чарга з чаканнем 0 хвілін цягнецца цэлых 20
@pokerface па пачатку былі бездэпныя 100 фс па 20 руб з невялікім вэйджарам , з гэтых прома вывялі нармальна
з 9 скаргаў на гэты праект былі ігнараваныя ўсе 9 скаргаў. Ім напляваць на іх
@pokerface а потым пасля ўсяго гэтага зрабілі промікі 200 працэнтаў да дэпу і 150 фс па 20 руб без вэйджэра іх таксама наабузілі нармальна , а зараз у іх шляпа промікі з вэйджэрам х25 і стаўка меншая
@jerixlex ну тады спрабуй змагацца і вынесці ўсю іх казну і забыць пра гэты каз як жудасны сон
@skwidward13
Дзе я быў тады)))
@jerixlex раз сам адправіў – то гэта твая віна, можа?!
@jerixlex толькі хацеў пра гэта напісаць, прадстаўнік маўчыць як партызан, поўны ігнар. я б не стаў гуляць там на свае пасля такога зносін з іх боку нават калі, як ты кажаш, сам першы пачаў ім грубіяніць, гэта не падстава “базараваць” як гопнік, яны супрацоўнікі падтрымкі, частка казіно, твар іх.
@skwidward13 зразумеў, дзякуй вялікі за інфу, нешта прапусціў гэту тэму, усплыхнула, а там вось наш актыўны форумчанен evgenys018 таксама падаў скаргу – я прачытаў, ашаломлены, на суму выйгрышу 7к ужо ўсе адыграныя бонусы былі, адмянілі вывод 7к і навязваюць, прышчапілі дадатковы вагер х10.
@dino4778 да я тады таксама не заўважыў адразу з моманту з’яўлення гэтай рухухі , толькі потым калі ўжо толькі 1 прома працаваў і ўжо тады доўга не выводзілі
@pokerface мне так сама 10 к адмянілі і зрабілі 100 к вагера, хоць я тады пракручваў 60 к вагера, але я з гэтых 10 к зрабіў 44 к і вывёў так што мне нават лепш – так бы толькі 10 к вывёў
SCHIZ BLADE TEEPSY BIZNES ROFLANWIN гэта промікі на бетвін
Ды цяпер практычна ў ўсіх казіно падтрымка так гаворыць, раней такога я не заўважаў, школьнікаў проста нанімаюць на працу і не вучаць.
@sharik02 а якое люстэрка не падкажыце ?
@sharik02 Што за бет вин, іх куча розных? лінк хаця б напісаў
@jerixlex не суйцеся вы ў гэтую помыйку, я зарэгістраваўся там пасля таго, як тут выложылі бездэпазітныя промакоды, спрабаваў актываваць – спазніўся, ужо не працавалі. Цяпер зайшоў – блок, я нават не гуляў там
@ewgen99 ў гэтым бет24вин, мяне таксама даўно ўжо заблакавалі, я думаў промікі ён на іншы скін скінуў, а ў гэтым лавіць нічога…
@nikolay_ гэта bet4win)
@nikolay_м-да, ўж . Дзякуй за інфармацыю. Рэгістравацца не буду, у такім выпадку
@ksanavegas94 bet4win кропка net
зараз у іх быццам усё нармалізавалася, быццам выводзяць усё нармальна, але промікі ўжо не тыя, якія былі пры старце
Падкажыце казіно ра выводзіць ?
@skwidward13 Лепш туды не суйся. Кажуць, не выводзяць ды і акаўты блокуюць
@sharik02 пачуў, там проста бездеп за рэгу даюць, думаў пакатаць але нафіг трэба
@skwidward13 хз, хз )) судзячы па скаргах і паведамленнях вышэй я б не стаў рызыкаваць там гуляць і адпаведна дэпаць, ты сам на папярэдняй старонцы напісаў, што чакаў свой дэпазіт дзве тыдні, што там нормалізавалася хз ))) калі дэп свой два тыдні чакаць, то баюся ўявіць, пацікавіцца пра вывад колькі чакаць))
Табе пафартаніла ў першую хвалю раздачы – апаў і вывелі, як правіла скрыпты, скам так і працуюць я не сцвярджаю, што яны імі зʼяўляюцца, але схема вельмі падобная, магчыма выпраўляюцца, + да ўсяго іх няма на форуме ў лістынгу, таму і прадстаўніка, без гэтага складана вырашаць скаргі .