Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,711 Адказаў
|
615,678 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@md1nosaur А я вышэй толькі першую частку гісторыі расказаў.
Калі мяне ўсё гэта пачало бесіць ужо прынцыпова, я імі ж правіламі давіць стаў, ліцэнзійкай тп у такім ключы ўвогуле, выціскаў фрыспіны да апошняга моманту. Калі пачалі плакаць навзрыд, у апошні раз ужо дамовіліся, што абыходзяць сістэму – утыкаюць як зможуць і расход. Фрыспіны за першы дэпазіт толькі ўдалося зрабіць, а дэпазітаў было ў мяне з дзясятак 😁 Гадзіну там ковыраліся, нешта прыдумвалі, як сістэму нае-ць сваю 😁 Дзе-то ў раёне 7-8 разоў за месяц выціснуў фрыспіны, нормальныя пры тым.
@belbetwinet ну я за год разы 3 адбіваў))) лепш узяць і не адбіць, чым не ўзяць і не адбіць, раптам палка стральне чацвёрты раз
фрыбэт 500 ₽
R3Gpsw
Дрып
буй нарм казік але скрыпты туды дэпаваць такое сабе
@animus640 буй нармальнае казіно даўно там гуляю праблем не было
@vladislav777701 зараз з гэтым напружана ўсюды !
@vladislav777701 толькі ў тг у конкурсах і то шанцы што выпадзеш мізэрныя
@yurii88 а на чэмпіён дэп кодаў выпадкова няма?
@lemonad83 няма іх даўно, пасля таго атракцыёну нябачанай шчодрасці, відаць добра вынеслі іх з тых кодаў
о часы, о звычаі, ужо дэпазітных кодаў немагчыма знайсці ахахххахаа
Залаты час прайшоў
@dmiitriiy для старога ты яшчэ салага (рега, конец 23 года) Дайце яму правы, каб арганізаваць дзедаўшчыну, ведаем мы такіх камплексаваных дзеячоў. Не ўжо, сядзь спакойненька, сопі, пішы.
Год рэгістрацыі хіба мае значэнне😅
@animus640 думаю, што гэта адзін з крытэрыяў.
@ludimvplus думай так)
Па мне гэта глупства лічыць гады, калі хто-небудзь зарэганы.
@animus640 ну і думай так)
Паследэпы ў сетку Ікса не прабягалі?
Аднаразовы што ці? А то рэакцыю тыпу атрымаў за код, але ў мяне не актывуецца, да гэтага ў Дрыпе часта такія коды на фрыбэты актываваліся.
@goldking гэты фрыбэт разляцеўся ўжо ўсюды, дзе можна было… У тэлеграме пару раз гэты прамо бачыў😄
На ПД нешта бездепаў у апошні час няма🙄
Месяц таму як апошні быў і усё 🤷
@shurup1k не, не было, аналагічна – цікавіць па ўсёй сетцы?
Ну відаць праз тое, што не стримяць, перасталі плаціць фіксы стрымерам, таму і коды нідзе не з’яўляюцца. Усе тыя коды менеджэры давалі стрымерам для актыўнасці.
@yurii88 дзякуй Юрый, на што будзем ставіць?
@dangeraut зразумеў, дзякуй за інфу
Правярайце пошту ад BCgame – бонус да $10