Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,630 Адказаў
|
613,702 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Промікі на honey money раптам спрацуюць , dima konfeta promik
Дарэчы, гэтыя промікі абнаўляюць, я іх ужо па 2 разы актываваў так што спрабуйце праз некаторы час
@skwidward13
калі іх абнаўляюць?
дзе зараз можна залуціць якіх-небудзь промікаў,бонусаў?
@vladislav777701 зараз з імі напруга – усюды казіно не хочуць даваць халяву
у betico 10usd, чакайце
luckyfox
SPIN10
Сёння пацвярджаў тэлефон у казіно luckypari, ну ў магазіне новы тавар ад якога, што мяне здзівіла, гэта пацвярджэнне прыйшло з нумара і там напісана loft, напэўна ўсе памятаюць гэты loft! Так вось я думаю, ад іх напэўна казік на іншай плятформе! Але гэта толькі мае думкі 💭….
Кампанія паразітаў у зборы . Адміны адкрыць агонь на паражэнне.
@slon975 прыкладна 2-3 дні
@dmiitriiy збіраюцца парадак наводзіць))не мішай тры мушкетыры і Д’Артаньян парадак робяць)
@gans2115 ну хз, я ад loft дрэннага не бачыў, два разы выводзіў адтуль з бездэпа на крипту, імгненна прыйшлі. Супраць loft нічога не маю)
@robingood На маёй памяці адзінае казіно , якое зачынілася па-чалавечы , загадзя папярэдзілі і ўсім усё выплацілі….
Народ, ёсць промо на дэп у чэмпіёне?
@rinatm56 не адыграў, але шанец быў добры)
Буй не могуць залічыць деп у крыпце. Якое ж дно
@ogbeborec хлопцы лімоны пілуюць а ты прыстаеш са сваімі мінімалкамі адцягваеш
@ogbeborec у мяне такое з ПФ было, прычына была – “ваш плацёж заблакавала амл сістэма плацяжкі”… Вельмі доўга вырашалі сумесна з прадстаўніком ПФ тут, у выніку залічылі з магчымасцю адразу вывесці… Што я і зрабіў
Сёння вечарам у Тэлеграме па ідэі павінен быць промік у суку казіно на 1000 актывацый па 500 рублёў.
@md1nosaur А мне ў Америо так і не налічылі. 3 месяцы таму было. Нават адказу ніякага не далі пра прычыну. Долбіў іх доўга, адказ адзін: ваша заява накіравана ў спецаддзел. І туды дуй, адтуль х-й
@ogbeborec
у ltc дэпалі?бывала і буй і пф не залічваў,тыпа амл не праходзіць
@ogbeborec у америо таксама доўга дамогся, потым узгадаў скаргу на Латесте і праз дзень залічылі. У іх тут, дарэчы, ёсць прадстаўнік
@slon975 У валюце дэпазіт з касай зводзіцца праз баланс проста ўсё. А крыпта канвертуецца +з курсавымі качэлямі пастаяннымі. А ў казіне ўсё да капеек падлічваюць.
Да іх тысячы мінімалак у касу прыходзяць, а яны гэтую кучу разграбляюць кругласутачна)) І хрэн калі дэбет з крэдытам суйдуцца па крыпце.
@tarik198025 адкуль інфа? быццам па пятніцах звычайна бываюць жа
@babay29 а толку з іх ))) 3 сек і іх ужо няма , нават 2 сек))