Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,623 Адказу
|
613,429 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
835р наваліла. Нарм.
@rustik41 20₽ нішчых
430 р в Betunlim наваліла, адмыць не ўдалося. У любым выпадку дзякуй за спробу і за выдаткаваны час.
Сэнс ад таго, што наваліла, яны нібы перайшлі на платформу, дзе ўся сетка катоў, і слоты ўвогуле перасталі гуляць.
@goldking так яны, відаць, перасталі граць праз год пасля выхаду
Я ўвогуле не пра сетку казіно кажу, а менавіта пра платформу. Там вельмі шмат казіно знаходзіцца, напрыклад криптобетспорт і лолибет.
betunlim з 30 фс 3к налічыла,пайду адкручваць,там дэп патрэбны для вываду хто ведае?
Патрэбен
@september888 ну напэўна патрэбны, калі ніколі не было
калі да гэтага былі то навошта
Абавязкова для прывязкі плацежкі, а таксама там абавязковая верыфікацыя аккаунта.
@goldking так я пра бетанлім
@goldkingПравільна! За 5 хвілін зліта. Некалькі папулярных правайдэраў спрабаваў, марна.
На гэтай платформе ўсе казіно так гуляюць, незразумела чаму. За пару гадоў не бачыў там чаго-небудзь годнага, ну можа пару раз х1000+ і не больш.
@september888 Заносі Тоўстачок
@seven_mars Таксама на пошце валяліся, праз чат актывавалі, 5.6$ кінула, у рыбалку ад прагмата зайшоў, за 2 секунды 0 на баліку, скрыпцяга яшчэ там…
Блін, я першы пак у luckyfriends адмяніў і ўсе фрыспіны не залічваліся, так што майце на ўвазе – трэба прайграць бонус да канца, ні ў якім разе самі не адмяняйце.
@goldking_1 дзень зараз адыграў па 10 фрых – расстаноўка такая атрымалася:)
@sahya5_На балiк 12.73$ залічылася:)))
Раменлео ебобо![]()
![]()
@goldking а я думаю, дзе ж фрыспіны)
@sahya5 у мяне ляжала 10 фрых, дало 2$ падняўся да 7 максімум, апошні слот 100 спінаў адкруціў і думаў вось-вось бонус паставіць, у выніку слот проста завіс… Вядома, пасля перазагрузкі ўсё зьебала за секунду…
bnscdzi6wq2vxw – апошні казіно бонус
@sinaloa у мяне часта па ўсёй сетцы такія прапановы, дзе ў рублях там дэп 2к просяць за фрыбет 500р з вагерам канскім, няхай самі ў такія гуляюць…
Не, ну яны чаргуюць, прыходзяць ад іх і бездэпазітныя фрыбэты, вельмі падабаецца, што вагер там на спорт усяго х4, адмываецца з лёгкасцю.
@goldking такая ж сітуацыя была ў нейкім казіно, не памятаю ўжо назву, але я саппорту там пісаў, а ў выніку сказалі, што я сам адмяніў бонус, хоць гэта нейкая ўлоўка – навошта чалавеку пакідаць 0.2 на бонусным балансе з вейджарам, канечне кожны яго захоча адмяніць, а яны хітра зрабілі, тыпа ўвесь пак адмяняеш адразу, слізкія замуты, цяпер таксама не адмяняю да апошняга…