Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,321 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Апублікавана: 25 April 2025 #76351
Калі я табе сказаў,што яму тыдзень,значыць дасылалі
ці ты думаеш цябе чакаюць,калі скінеш!?)
Нарм.бонус,можна заплаціць мінімалку-пагуляць,калі набіў баланс,адмяніць бонус і вывесці,калі прайграў-круці гэтыя фрыспіны і адмывай 2500,у Пінапа аналагічная сістэма,з мін.дэпам зручна.
Раз у сезон з міндэпа трапляю на раздачу па х500 лавіў па 20 руб-10к на вывад.Так што такая бонусная сістэма мае месцa быць.
@gans2115, за дэпазіт таксама вісяць, адыгрыш з бонуса. Але я рэдка іх бяру, адменіць, калі мала насыпае, трэба праз тп, а максвывад з іх часта невялікі.
Промо які на Рио, не магу знайсці, пліз, хлопцы
Усім добрай пары сутак, а ў Betico ёсць бездэп за рэгу?
І хто падкажа, чаму апавяшчэнні на пошту не прыходзяць, галачкі пра падпіску ўжо некалькі разоў паставіў і ўсё роўна не працуе
Апублікавана: 25 April 2025 #76357
Я ім таксама сказаў,што казіно сметніца і яны адключылі мяне ва ўсёй сетцы ад бонусаў,чорці)
прабуй з вини, хоць лепш увогуле не прабуй, гэта помыйка
залатыя словы)
Апублікавана: 25 April 2025 #76360
На бітстаре да чаявых не даходзіла. Дэпазітаў 7 у нуль і ў бан пару гадоў таму. Клоўн з падтрымкі дагэтуль раздражняе, смайкамі камунікаваў, штук па 10 дасылаў, паўдурок
I0IRxgT Буй Колькасць актывацый абмежаваная
Код некарэктны піша.
Апублікавана: 25 April 2025 #76363
l0lRxgT так паспрабуй я проста заблакаваны ў бонусах
Піша, што такога кода ў базе няма.
Гэта дакладна не ліміт, бо пра ліміт там будзе асобная памылка. А тут дакладна некарэктны код.
Betico 10$ у календары
Апублікавана: 25 April 2025 #76366
😲а што так можна было?🤔
Трэба будзе паспрабаваць, калі раптам, бяздэпы іх занясуць
@vitaldeluxe вельмі дзіўна, што я гэта прапусціў. І дарэчы не я адзін. Хоць падпіска на тэмы па кодах уключаная.
Я яшчэ раз папрашу сказаць хто ведае чаму не прыходзіць апавяшчэнне на пошту!!!???? Угалочкі ўсюды паставіў!!!!![]()
Отац, відаць з дзяцінства ежы не хапала, вось такім і вырас
Рэбята, паспрабуйце код wild10, у казіно Lukkly, у мяне спрацаваў, дэпазітаў не было. Дасць са спінаў нуль:)))
rbacmucgc3q2 рамен паследні
не. мне бакс даў)
Рамбет
rbacmucgc3q2
Апошні
Прывітаю гаспада лудоманы. Калі не па тэме не кідайце тапкамі. Хто можа 500р на піастрикс закінуць аддам літкoм.
Кінь на Payeer LTC, змяні на рублі і папоўні піастру.